Szülés után mennyivel van peteérés?
Figyelt kérdés
4hete szültem (császároztak) 2hete nem vérzek és 3óránként szoptatok2008. okt. 29. 13:02
1/6 anonim válasza:
Ez mindenkinél változó. Én 7 hónapja szültem, és még azóta egyszer sem menstruáltam, tehát peteérésem sem volt. Még én is szoptatok, de már csak naponta 3-szor, 4-szer.
2/6 anonim válasza:
Peteérás az lehet,ha nem is menstuálsz!Nekem a doki mondta,h vigyázzak,mert bármikor lehet p.é.
3/6 anonim válasza:
Igaza van a második hozzászólónak. Az elsö menstruációt (amit ugye nem lehet tudni mikor jön) megelözi a peteérés!
Én is császárral szültem,6 hónapig szoptattam, bár a mienk csak inkább nosztalgia jellegü szoptatás volt (kevés volt a tej, minden szopi után hozzátáplálás), s az elsö menszi 8 hónap múlva jelentkezett. De hozzáteszem, ez mindenkinél más és más! Szoptatás idején magas a szervezetben a prolaktin (ez a hormon felelös a tejtermelésért), s ez megakadályozza a peteérést. Mégis estek már így is teherbe!
4/6 anonim válasza:
Egy nő, bármikor terhes lehet szülés után, ha van mensi, ha nincs. erre, nem szabad alapozni, így szoktak születni a korai kistesók....
5/6 anonim válasza:
4 héttől másfél évig mindent hallottam már. Ezt nem lehet tudni előre, csak ha mensturálsz, hogy volt peteérés, vagy ha terhes leszel, akkor is volt peteérés.
Védekezni kell.
6/6 anonim válasza:
hamar,vigyázzni kell én jul 18-án szültem,szeptemberben volt az első mensi, és már utban a kistesó:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!