Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyivel van...

Szülés után mennyivel van peteérés?

Figyelt kérdés
4hete szültem (császároztak) 2hete nem vérzek és 3óránként szoptatok
2008. okt. 29. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenkinél változó. Én 7 hónapja szültem, és még azóta egyszer sem menstruáltam, tehát peteérésem sem volt. Még én is szoptatok, de már csak naponta 3-szor, 4-szer.
2008. okt. 29. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Peteérás az lehet,ha nem is menstuálsz!Nekem a doki mondta,h vigyázzak,mert bármikor lehet p.é.
2008. okt. 29. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Igaza van a második hozzászólónak. Az elsö menstruációt (amit ugye nem lehet tudni mikor jön) megelözi a peteérés!

Én is császárral szültem,6 hónapig szoptattam, bár a mienk csak inkább nosztalgia jellegü szoptatás volt (kevés volt a tej, minden szopi után hozzátáplálás), s az elsö menszi 8 hónap múlva jelentkezett. De hozzáteszem, ez mindenkinél más és más! Szoptatás idején magas a szervezetben a prolaktin (ez a hormon felelös a tejtermelésért), s ez megakadályozza a peteérést. Mégis estek már így is teherbe!

2008. okt. 29. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő, bármikor terhes lehet szülés után, ha van mensi, ha nincs. erre, nem szabad alapozni, így szoktak születni a korai kistesók....
2008. okt. 29. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:

4 héttől másfél évig mindent hallottam már. Ezt nem lehet tudni előre, csak ha mensturálsz, hogy volt peteérés, vagy ha terhes leszel, akkor is volt peteérés.

Védekezni kell.

2008. okt. 29. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
hamar,vigyázzni kell én jul 18-án szültem,szeptemberben volt az első mensi, és már utban a kistesó:-))
2008. okt. 29. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!