Ki, mit érzett a beágyazódáskor és peteérés után mennyivel jelentkezett?
Nekem még nincs babám, de én is a 20. napnál tartok, és nekem egyfolytában megjön érzésem van, és felpuffadtam, de már kb.3 napja. Múlt hónapban nekem is az volt ami most neked, de a rózsaszínes folyás után 2. napra megjött rendesen, vagyis sokkal jobban fájt, és erős vérzésem is volt. Remélem nálad ez szimplán a beágyazódás jele, mert simán lehet az!Ebből még lehet baba szerintem!
Sok sikert :)
Bocsánat muszáj volt kilépnem...
Szóval mi kb.10 hónapja próbálkozunk sikertelenül! Most kipróbáltuk a Jónás módszert (ártani nem árthat)és nagyon bízom benne, hogy bevált!
Én már nem nagyon emlékszem a beágyazódási jelekre , de valahol olvastam , hogy nem minden nőnél , de általában az a jel , ha egy kis "vérezgetés" van. Pár csepp , vagy kicsit több, de nem a mensi időpontjában! Nekem is volt ilyen , 1x. Szerintem akkor kapott "zöld utat" a kis zigóta a méh falában :)
29 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!