Mikor lehet tudni, hogy van illetve volt peteérés? A tüszőrepedés utáni napon mennyivel kell magasabban lennie a hőnek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 13:01
1/2 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "mennyivel"... Az a lényeg, hogy maradjon fent a hőd a tüszőrep után, tehát az átlag legyen magasabb, mint a repi előtti átlagod. A jó görbe kb egy gyökjelhez hasonlít.
Csak magadhoz tudsz viszonyítani egyébként a fokokat illetően- mindenkinek más-és más.
A babatervezok-otthona.net-en sok görbét találhatsz, a hőmérés alapjai is ott lesznek, és itt az enyém, mert ebben a hónapban eléggé tankönyvire sikerült.
Nézd:
örömteli babásodást! :)
2/2 anonim válasza:
én a válaszolonak irnék, mert nekem ugyanilyen a görbém, ma várom hogy feljebb menjen. nekem sem esett le sokat, csak süllyedt, ma van a tüszörepedésem elvileg. (lh teszt szerint) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!