Meddig lehet egy pelus a baba alatt ha csak pisis, 5-6 óra, vagy mennyi ideig?
Attól függ mekkora a kicsi,és mennyit pisil.Én míg kicsi volt,csak liberot vettem,majd 2 éves kora körül adtam neki pamperst,mert az jobb volt,mert vékonyabb,jobb volt a rohangáláshoz,viszont kevesebb pisit bír el.Emellett volt libero utánzat,ami lényegében ugyanaz,csak tesco néven árulják,és a piacon(kisvárosi)vagy a bababoltban(szintén kisvárosi)lehet kapni előre csomagolt pelusokat is,(ezek szintén ua.)jóval olcsóbbak,mint a libero,pampers,vagy huggies.<-igaz őt nem próbáltam.
A kérdésre a válasz.
A pampers kibír kb.2 pisit,ami gyerektől függően,max.3 óra.De ha megfogod,és pisisen elég sok a zselé benne,vedd ki.Igaz,ezek már nem engedik vissza a pisit,de mi sem örülnénk,ha dagadt pelusban kellene lennünk...Ugye?
Sok sikert!
Mi huggiest használunk, nekünk nagyon bevált.
A többi pelenkához képest sokkal puhább is!!!
Nálunk 4-5 órát simán kibír, még többet is bírna. Este fürcsi utántól reggelig van rajta, igaz akkor több is a pisi benne! Popsink nagyon szép tőle, nincsenek kiütések sem, így sem, hogy hosszabb ideig rajta van!!
Remélem segítettem, mert láttam, hogy nem írtak huggiesosok - nekem ez vált be!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!