Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig lehet egy pelus a baba...

Meddig lehet egy pelus a baba alatt ha csak pisis, 5-6 óra, vagy mennyi ideig?

Figyelt kérdés
ertem itt pamperst meg a huggiest
2008. okt. 29. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi Pamperst használunk és én 3 óránként cserélem napközben. Éjszaka nem cserélem, mert a kisfiam végigalussza az éjszakát.
2008. okt. 29. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2-3 óránként cserélem a pelust. Az én babám elég sok folyadékot is iszik étkezések közben és nem akarom, hogy sokáig "üljön" a pisiben. Én liberot veszek az nagyon bevált.
2008. okt. 29. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én liberóhoz hasonló olcsóbbat használok.Nappal 2-4 órát van rajta,éjszaka viszont nem cserélem,mert mindig 1 számmal nagyobbat kap lefekvés előtt.
2008. okt. 29. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mekkora a kicsi,és mennyit pisil.Én míg kicsi volt,csak liberot vettem,majd 2 éves kora körül adtam neki pamperst,mert az jobb volt,mert vékonyabb,jobb volt a rohangáláshoz,viszont kevesebb pisit bír el.Emellett volt libero utánzat,ami lényegében ugyanaz,csak tesco néven árulják,és a piacon(kisvárosi)vagy a bababoltban(szintén kisvárosi)lehet kapni előre csomagolt pelusokat is,(ezek szintén ua.)jóval olcsóbbak,mint a libero,pampers,vagy huggies.<-igaz őt nem próbáltam.

A kérdésre a válasz.

A pampers kibír kb.2 pisit,ami gyerektől függően,max.3 óra.De ha megfogod,és pisisen elég sok a zselé benne,vedd ki.Igaz,ezek már nem engedik vissza a pisit,de mi sem örülnénk,ha dagadt pelusban kellene lennünk...Ugye?

Sok sikert!

2008. okt. 29. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi huggiest használunk, nekünk nagyon bevált.

A többi pelenkához képest sokkal puhább is!!!

Nálunk 4-5 órát simán kibír, még többet is bírna. Este fürcsi utántól reggelig van rajta, igaz akkor több is a pisi benne! Popsink nagyon szép tőle, nincsenek kiütések sem, így sem, hogy hosszabb ideig rajta van!!

Remélem segítettem, mert láttam, hogy nem írtak huggiesosok - nekem ez vált be!!!!

2008. okt. 31. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!