Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valaki aki lemondta a...

Van valaki aki lemondta a fogadott orvosát az anyagiak miatt? Hogy mondtátok meg neki?

Figyelt kérdés
Magánrendelésre járok terhesgondozásra, nem azért mert annyira sok pénzünk van hanem mert csak ebben a dokiban bizok! Sajnos túl sok rossz élményem van más orvosokkal( indokolatlan kaparás,egyik petevezeték eltávolitása stb) szóval a lényeg az h előre megmondta mennyit kér,le is döbbentünk(150.000)de elfogadtuk ugyanis akkor.megoldhatónak tünt.Most kiderült h NST-re az utolsó hónapban hetente kell járni ami plusz 15 ezer alkalmanként.Nem fogjuk tudni előteremteni a pénzt,albérlet mellett és egyébként is hirtelen jott baba ☺ szerintetek hogy oldjuk ezt meg?
2018. ápr. 6. 00:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kerdezo nagyon igazad van,h sok az amit ker,pedig en sem sajnalok semmit,voltam 4 D is tobbszor,minden fizetos vizsgalot megcsinaltattam,de 150 minek adni,szerintem a 100.000 is nagyon szep osszeg,es tenyleg az a normalis h amennyit gondolsz,es ahogy megvagy elegedve mert ugye nem egyszer hallottam ,hogy be sem ert a szuleshez az orvos ,de amarkat azt tartotta.
2018. ápr. 7. 11:22
 12/13 anonim válasza:
Azért ne pontozzátok le azokat a kommentelők aki azt írták, hogy "a 150 ezer nem sok", mert nektek sok. A ti véleményetek szubjektív, objektíven tényleg nem sok. Maximum azért pontozzátok le őket, mert érdembeli információt nem adtak.
2018. ápr. 8. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia en ma voltam elso ctg ,es nem vett el penzt a dokim,szoval ha normalis toled sem fog:)
2018. ápr. 24. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!