Hogyan kell majd öltöztetni az újszülött babát, ha novemberben születik?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy kell rá body, harisnya vagy kisnadrág, esetleg rúgdalózó. Zokni kell? Felűre kell még 1 réteg, vagy egy body elég lesz? Sapi is kell...azt tudom!:-)2008. okt. 29. 12:05
1/5 anonim válasza:
Nem buta kérdés ,miért lenne az!Zoknit én még nyáron is adtam rá.De te kintre gond. v bentre?
2/5 A kérdező kommentje:
Bentre...és kintre is....:-)
2008. okt. 29. 12:59
3/5 anonim válasza:
Hát bent gondolom ugyius jó meleg lesz.Akkor kb.ahogy te öltözöl mondjuk 1 réteggel több.Kintre pedig télikabát,vastag sapi,harisnya,meg van olyan egyeruci vastag csak nem tudom,h van e pici számban.Amugy meg érezni fogod TE!ÜDV SZINTIA
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :-)
2008. okt. 29. 16:49
5/5 anonim válasza:
Szia. Benn elég a hosszú ujjú body és hosszú ujjú rugdalózó. Zokni csak akkor kell, ha nincs lábfeje a ruginak. Ha úgy gondolod, hogy hűvös van, akkor még egy kis pulcsit adhatsz rá. Ha kiviszed akkor kezes-lábast adj rá, sapkával és kesztyűvel. Ha esetleg a kezes-lábas is olyan aminek nincs lábfeje adj rá egy kis tutyit.(puha cipőcske).
A babakocsiba takard be egy vastag pléddel, és gondolom van a mózesnek teteje vagy lábzsák része, azt még tedd rá. De ha nagyon melege van egy réteggel kevesebb kell, mert azt se szeretik,ha nagyon be vannak öltöztetve.
Üdv, 3 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!