Ti mennyit adtatok az orvosnak és a szülésnőnek?
Figyelt kérdés
Aki idén, vagy a közelmúltban szült mennyit adott nekik? Ill. mikor és hogyan ildomos ezt odaadni? Nagyon nincs pofám az ilyenekhez és csak úgy egy borítékot is tök cikinek érzek odacsúsztatni. Virág vagy bor, csoki ilyenek mehetnek mellé?
Mielőtt lehurrogtok hogy kérdezzem meg, megkérdeztem vöröslő fejjel de egyiküknek sincs "tarifája".
A magánrendelés 10-szerese tudom hogy divatos de 17ezres magánrendelés esetében túlzásnak tartok 170.000 Ft-ot, a szülésznőnek meg úgy tudom az orvos summájának a felét "illik" adni?
Átlagos budapesti kórházban fogok szülni.
Köszi a válaszokat. 34hkm
2018. márc. 26. 15:38
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, annyi még hogy ti mikor és hogy adtátok oda? Mert arra nem nagyon tértek ki de első szülésem és nem tudom mikor lenne megfelelő az alkalom, mikor készítsük be mert azért nem akarok magammal hurcolni mindenhova. :)
2018. márc. 27. 09:26
12/16 A kérdező kommentje:
Ja és elnézést a lepontozásért, én mindenkinek zöld kezet adtam nem tudom ki volt ilyen rosszindulatú.:(
2018. márc. 27. 09:28
13/16 anonim válasza:
Nem volt fogadott dokim, így senki nem kapott semmit.
14/16 anonim válasza:
Jahj utolsó vigyàzz az ilyen kijelentéseket mert aki nem 200.000ret írt le van húzva. :) Kérdező:nàlunk a férjem adta oda a dokinak közvetlenül szülés után egy borítékban. De van olyan aki az utolsó vizsgàlatnàl adja oda egy szeretném megköszönném drúr munkàjàt körítéssel. Szülésznőnek csomagot adtam amikor bent voltam és làttam, hogy ő is bent van megkértem hogy egy pillanatra àlljon meg és oda adtam. Nagyon aranyos volt körbe puszit és làtszott rajta hogy nincs elkeseredve hogy nem borítékot kap...
15/16 anonim válasza:
Nekem sem volt fogadott dokim, sem szülésznőm, így szintén egyik sem kapott.
16/16 anonim válasza:
Mi 100-at adtunk tavaly..ez a magánrendelés 10x. Végül császáros lettem, mert nem jól feküküdt a baba. Szülesznő így nem volt. A dokim a varratszedeskor kapta meg a pénzt borítékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!