Kevesebb pénz az orvosnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
5 hete szültem, fogadott orvosom volt, aki annyit mondott amikor rákérdeztem a tarifájára hogy "x forintot szokott kapni". Sajnos úgy alakult egy váratlan kiadás miatt hogy 20 ezer forinttal kevesebbet tudok neki boritékolni a kontroll vizsgálaton. Szerintetek ez nagyon gáz? :( Sajnos nincs lehetőségem se kölcsön kérni senkitől, így alakult.
2018. jan. 30. 15:19
1/21 anonim válasza:
Szerintem, ha a következő babát is nála akarod szülni, akkor annyit adj, amennyiben megállappdtatok. Hisz te megkérdezted, ő elmondta, a szülésedet levezette..tehát ez egy megállapodás volt köztetek. Ha többé nen akarsz hozzá járni akkor adj kevesebbet, nem fogja valószìnű szóvátenni.
2/21 anonim válasza:
Nem mindegy, miből jön le a 20 ezer. Ha 40-ből, akkor nagyon ciki. Ha 140-ből, akkor nem annyira. De mindenképp ciki, hiszen megállapodtatok.
3/21 anonim válasza:
Igen gáz. Gondolom te se örülnél ha csak úgy váratlanul 20 ezerrel kevesebb fizetést kapnál úgy, hogy a munkát elvégezted.
4/21 anonim válasza:
Én is 20-szal kevesebbet adtam, mint terveztem, de nálunk annyit mondott, hogy amennyit gondolunk. Ha megmondta volna a fix összeget, akkor bármi is van, annyit adok, amennyiben megegyeztünk. Ha pedig nem tehetem meg, hogy a kért összeget kifizessem, hát szülök ügyeletesnél.
7/21 anonim válasza:
Ez egy megállapodás volt, valóban annyit illene adnod.
De végülis nem pontos árat mondot, hanem hogy mennyit szokott kapni, tehát nem azt mondta, hogy x ft a szülés nála, hanem hogy szokott kapni.
Ha nagyon nem tudsz annyit adni, akkor legfeljebb tedd hozzá mikor mész legközelebb hogy sajnos csak ennyit tudsz adni, de nagyon meg voltál alégedve vele, mindenképpen annyit adnál, ha tudnál.
8/21 anonim válasza:
Feltételezem nem magán kórház, számla nélkül. Így nem ciki szerintem, és valóban amit az utolsó irt, azt mondanám neki.
9/21 anonim válasza:
Utolsó: a fogadott orvosok 90%-a ad számlát szülés után. Legalábbis én olyannal nem találkoztam aki ne adott volna, még egy egyszerű rákszűrésről is.
10/21 anonim válasza:
A maganrendelesen igen, de állami kórházban szülés során én nem kaptam számlát, sőt ilyet én meg nem is hallottam h adnának számlát, ha csak nem magán kórházban szül vki. Zsebbe megy nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!