Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kevesebb pénz az orvosnak?

Kevesebb pénz az orvosnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5 hete szültem, fogadott orvosom volt, aki annyit mondott amikor rákérdeztem a tarifájára hogy "x forintot szokott kapni". Sajnos úgy alakult egy váratlan kiadás miatt hogy 20 ezer forinttal kevesebbet tudok neki boritékolni a kontroll vizsgálaton. Szerintetek ez nagyon gáz? :( Sajnos nincs lehetőségem se kölcsön kérni senkitől, így alakult.

2018. jan. 30. 15:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Én mindenképpen kérnék kölcsön valahonnan, barátnőktől, szülőktől, akár a férjem fizetéselőleget. Nem olyan nagy összeg, hogy ne lehessen jövő hónapban visszaadni, ám pont annyira nagy összeg, hogy ciki legyen, amiért kevesebb.
2018. jan. 30. 18:26
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

Minek fogadsz orvost ha nincs rá pénzed?

Igen szerintem gáz, ha megegyeztetek egy összegben, bunkóság utána kevesebbet adni.

2018. jan. 30. 19:08
 13/21 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem meg nem gáz, kivéve ha az éjszaka közepén csörtetett be a kórházba,hogy levezesse a szülést...különben én még magán rendelésen sem kaptam soha számlát .....
2018. jan. 30. 20:14
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem, nem kaptam számlát, és nem kellett az éjszaka közepén bejönnie hozzám, ügyeletes volt aznap a nőgyógyászaton, inditották a szülésemet.

Utolsó előtti: elhiheted hogy nem így terveztem, miszerint kevesebb jut neki, mint amennyiben megegyeztünk. Remélem a te életedben nem kell megtudnod hogy mi az hogy váratlan kiadás, és hogy nincs senkid akitől megoldást várhatnál.

Köszönöm a válaszokat.

2018. jan. 30. 20:58
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
Hát, én nem fogadok dokit, ha nincs meg az a pénz, aminek a hiánya nem dönti romba a költségvetést. De ha már így alakult, szedd elő valahonnan azt a pénzt, mert ez így nagyon ciki. Te mit gondolnál ha csak úgy kevesebbet fizetne neked a főnököd mint a béred, csak mert neki kevesebb pénze lett hirtelen?
2018. jan. 30. 21:04
 16/21 anonim ***** válasza:
94%

Én az őszintességre esküszöm most is, mint mindig. A helyedben elmondanám az orvosnak, hogy kérem ne haragudjon, nem így terveztük, nem tehetünk róla, de közbejött egy váratlan kiadás, emiatt 20 rugóval kevesebb van a borítékban, mint amennyit mondott, hogy kapni szokott.

Hozzáteheted, hogy a következő bevételeknél (fizu) újra megkeresed, hogy megadd azt a húszast, aztán kiderül mit mond.

Mondhatja azt, hogy az, hogy mennyit szokott kapni az nem egy fix összeg, nem szent írás, csak egy átlag, van aki annál többet ad és van aki kevesebbet.

Lehet, hogy ezt is megköszöni és azt mondja, hogy nem kell újra bemenj a hiányzó összeggel, hanem jó egészséget kíván, azt a pénzt pedig költsétek a picire.

Vagy mondhatja azt, hogy rendben, akkor a jövő hónapban várom a második borítékkal.

Légy őszinte szerintem, ez kevésbé ciki, mint az, hogy átadod a borítékot amit valószínűleg nem előtted nyit ki, hanem mikor egyedül van és akkor szembesül a kevesebb összeggel.

2018. jan. 30. 23:16
 17/21 anonim ***** válasza:
94%
Utolsóval értek egyet!! Mindig a legjobb it az őszinteség ! Csak sajnos ezt manapság sokszor elfelejtjük. Abbol baj nem lehet ha valaki őszinte.
2018. jan. 31. 08:55
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Mond meg neki, hogy 20000-rel kevesebbet tudsz adni, viszont nem kérsz érte számlát.
2018. jan. 31. 09:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Megállapodtál vele, annyit adj amennyit kért, főleg ha még akarsz nála szülni. Ez így gáz.
2018. febr. 3. 06:43
 20/21 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is légy őszinte. De igazából az egészről csak te tehetsz. Minek a fogadott orvos, ha nincs rá pénz?

A váratlan kiadással meg az van, hogy az csak kifogás keresés, magyarázkodás. Váratlan kiadás sosem váratlan. Mindig jön. Csak mindig másnak hívják. Egyszer a mosógép romlik el "váratlanul", máskor az autó stb

2018. febr. 3. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!