Kevesebb pénz az orvosnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
5 hete szültem, fogadott orvosom volt, aki annyit mondott amikor rákérdeztem a tarifájára hogy "x forintot szokott kapni". Sajnos úgy alakult egy váratlan kiadás miatt hogy 20 ezer forinttal kevesebbet tudok neki boritékolni a kontroll vizsgálaton. Szerintetek ez nagyon gáz? :( Sajnos nincs lehetőségem se kölcsön kérni senkitől, így alakult.
2018. jan. 30. 15:19
21/21 anonim válasza:
9-es: az én dokimnak esze ágában nem volt számlát adni soha semmilyen vizsgálatrol, és a szülés dijárol sem, pedig magándoki,magánrendelés. Sztem ez az általánosabb és inkább 90% az, aki nem ad számlát. Mondjuk engem nem zavart h feketézik, ö dolga hogy hogy szeg törvényt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!