Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél lehet kérni, hogy...

Szülésnél lehet kérni, hogy császárral és érzéstelenítéssel legyen? Így könnyebb és kevésbé fog fájni?

Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 09:14
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. márc. 7. 09:42
 22/33 anonim ***** válasza:
39%
Az sem törvényszerű, hogy annyira fájjon a császár után. Nem kellemes, de nekem nem fájt utána se elviselhetetlenül. Hallgass magadra, ha nem érzed úgy, hogy természetesen akarsz szülni, akkor inkább legyen császár. Én azt választottam.
2018. márc. 7. 15:03
 23/33 anonim ***** válasza:
10%

Nem hiszem el ezeket a kérdéseket, komolyan, az ész megáll. Csak ezért császár???!!! Ha szorulásod lesz, azt is kioperáltatod magadból???!!!!

Tudod mit? Kérj altatásban végzett érzéstelenített császárt.....

2018. márc. 10. 14:42
 24/33 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem minden ember más.

Édesanyám velem 12 órát vajúdott, háromszor elájult közben a fájdalomtól, szülés közben rám tekeredett a köldökzsinór, stb.

Az én szervezetem meg gyenge. Édesanyám - aki szült már, ugye - megmondta nekem, hogy attól tart, hogy egész egyszerűen nem bírná a szervezetem, a méhem a vajúdást, szülést.

A fájdalomküszöböm alapból nagy, a műtétekkel sincs bajom, volt már pár. Én ha lehet, császárral fogom kérni, ha ez valakit kiakaszt, nem tudok vele mit tenni. A vőlegényem is a császár mellett van. Ha ebben mi ketten és az orvos is egyetértünk, akkor szerintem más ne bosszantsa magát rajta. Így is, úgy is születtek már egészséges és beteg gyerekek is.

2018. márc. 28. 14:51
 25/33 anonim ***** válasza:
75%
Gyenge a méhed... Anyàd megmodta... 😀 😂 😂
2018. márc. 28. 15:31
 26/33 anonim ***** válasza:
42%

Várj, segítek értelmezni, amit leírtam. Gyenge a szervezetem. Így van. Fogod az infót? Ez nem csak ilyen légből kapott információ, kaptam már meg orvostól is. Létezik ilyen.

Édesanyám meg azt mondta, hogy attól tart, hogy nem bírná sem a méhem (tudod, van ilyen, hogy elfárad az ember méhe vajúdás közben), a szervezetem a szüléssel, vajúdással járó időt. Képes voltál értelmezni ezt a mondatot, vagy csak idehánytál valami idiótaságot?

És, ne írd azt, hogy "anyád", gyökér.

2018. márc. 28. 16:25
 27/33 anonim ***** válasza:
60%
Persze utolsó, mindig lehet találni okot a kényelmi császárra:-)Hiszen nem kell a gyerek érdekét nézni csak neked ne fájjon igaz?
2018. márc. 28. 16:36
 28/33 anonim ***** válasza:
61%

Rendicsek! Majd amikor megáll a szívem a szülőszobán, csináltatok egy képet a vőlegényemmel, megadom neki ennek az oldalnak az elérhetőségét, hogy küldje el neked a képet rólam! ;) Szerintem nagyon esztétikus lesz az egész látvány. Majd kapsz rá filtert is!

Halvány lila fogalmad sincs, hogy mi baja a szervezetemnek, miért gyenge, milyen betegségeim voltak eddig, mit mondott a kardiológus, nőgyógyász, milyen konzultációim voltak ezzel kapcsolatban, stb, de azért csak magyarázol, mert szerinted az úgy jó, és helyénvaló leönzőzni valakit, akiről nem tudod, kicsoda. Ha annyira önző lennék, akkor nem is szülnék, te agyatlan. Mivel én nem tartozom azok közé, akiknek mindenképp kell gyerek, csak azért, hogy legyen, ezért ha lesz, akkor úgy fogok mindent csinálni, ahogy neki és nekem jó. Igen, mindkettőnknek. Úristen, milyen szemétláda vagyok, hogy nem csak a gyerek érdekeit nézem, hanem azt is, hogy mellette nekem is megfelelő legyen. :( Te jó ég, hova fajult a világ...

2018. márc. 28. 16:45
 29/33 anonim ***** válasza:
68%
Aha..akkor a kardiologusod gondolom elmondta azt is, hogy a császármetszésnél használt érzéstelenítő, kár tehet a beteg szívizmodban található aktinban, ami gázolja a miozin kötését érzéstelenítés közben, ezáltal kb nagyobb az esélyed a császár közben szívmegállásra mint a szülés közbenire.
2018. márc. 28. 16:55
 30/33 anonim ***** válasza:
gátolja
2018. márc. 28. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!