Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél lehet kérni, hogy...

Szülésnél lehet kérni, hogy császárral és érzéstelenítéssel legyen? Így könnyebb és kevésbé fog fájni?

Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 09:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
53%
Ki az az elmeroggyant, aki lepontozza a válaszolokat? Ha minden rendben a szülés körül, semmi nem indokolja a császárt, miért is nem lehet természetes úton szülni? Miért kell a könnyebbik utat választani, már amennyire az könnyebb, mert láthatjuk, a császáros kismamák tapasztalatai nem ezt mutatják. Nem értem azokat a kismamákat, akik menekülnek a szülés fájdalmai elől...
2018. márc. 6. 09:51
 12/33 anonim ***** válasza:
56%
Én még csak császárral szültem, faros volt de csak az első felallasig fájt nagyon, utána mintha nem is mutottek volna. Ha még egyszer szülnek és választhatnek, akkor a császárt kérném. Le lehet pontozni.
2018. márc. 6. 09:53
 13/33 anonim ***** válasza:
73%
Ha a fájdalomtól félsz, akkor ne akarj császárt.
2018. márc. 6. 09:58
 14/33 anonim ***** válasza:
47%

ma 09:48-as: vannak "lepontozók", akiknek az az életük egyetlen öröme, hogy lepontoznak és ezzel mérgesítenek másokat, meg a saját frusztrációjukat levezetik anonym módon, felelöeségvállalás nélkül.

Ezek nemcsak itt vannak, hanem rengeteg más topikban is, és ott is ezt élvezik.

2018. márc. 6. 10:00
 15/33 anonim ***** válasza:
53%

Jááj mi ez?! Én nem értem hova lett a nőkből az ösztön! Nekem nagyon alacsony a fájdalom küszöbön. Nagyon féltem a szüléstől. Így vissza tekintve fájt, nagyon! De pár óra múlva már "semmi bajom nem volt. 2 hétig volt érzékeny a leülésnél a gátseb de tudtam aludni, emelni, mozogni..

Szerintem csak a félelem miatt nem érdemes kérni a császárt.

2018. márc. 6. 10:57
 16/33 anonim ***** válasza:
50%

Magánklinikan simán. Magammorvos is tálal rá okot. Ha már császár, akkor nyilvánvaló, hogy érzéstelenítenek. Hacsak nem sürgősségi, mert akkor altatnak.

Nekem nem volt fájdalmas utana, inkabb csak kellemetlen, de ez nyilván függ az ember fajdalomkuszobetol is

2018. márc. 6. 10:58
 17/33 anonim ***** válasza:
31%
Miért altatnának sürgősségi császárnál? Nekem is az volt,és nem altattak el,gerincérzéstelenítést kaptam. Nekem utána nem a fájdalom volt durva (az is), inkább a gyengeség. Fél óra volt,mire sétáltam a férjemhez 30 métert,pihenőkkel. Abszolút nem volt erőm...
2018. márc. 6. 12:54
 18/33 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom, utolso. Anno engem is altatni akartak sürgősséginél, de aztán kiderült, higy mivel indított szülés volt egy napja nem ettem és így lehetett érzéstelenítés
2018. márc. 6. 12:59
 19/33 anonim ***** válasza:
42%
A természetes szülésnél a vége 2-3 óra 1000szer jobban fáj, mint a császár utáni néhány nap, DE az csak 2-3 óráig tart és utána vége. Nekem sajnos az első császár lett, a második természetes. Ha választani kellene csakis a természetes szülést választanám. Utána magam vittem át a csomagjaimat az osztályra, nem repedtem, nem vágtak.
2018. márc. 6. 14:14
 20/33 anonim ***** válasza:
8%
Mind a két babámmal 3 napot vajúdtam, mielőtt császároztak. Abszolút meg tudom érteni, ha valaki kihagyná a vajúdást. Ugyanakkor nem veszélytelen a császármetszés. Ahogy nyitják fel a méhedet, belevághatnak a babába. Műtét után kialakulhat belső vérzés, amit ha nem vesznek észre időben, elönti a tüdődet és viszlát. Nekem csak a hasüreg lett tele vérrel, így egész olcsón megúsztam. (Újra felnyitottak, kitakarítottak). Minél többedik császár, annál valószínűbb a belső vérzés. A fájdalom meg annyira egyedi. Mindenki máshogy éli meg.
2018. márc. 6. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!