APUKÁK akik bent voltatok a párotokkal a szülésnél, hogyan éltétek meg ezt a dolgot? Mire gondol ilyenkor egy kispapa?
Figyelt kérdés
(változott valami bennetek,köztetek? milyen érzés volt)
köszi a válaszokat!
2010. jún. 9. 12:55
11/15 anonim válasza:
Páromnak abszolút pozitív élményként maradt meg! A húzósabb részen az arcomat nézte, viszont ő vehette először karjaiba a kisbabát!
Azóta még szorosabb a kapcsolatunk! :)
12/15 anonim válasza:
En nem akartam, hogy bent legyen, se o, se anyuka, apuka, baratno, testver, barki. Szerintem ez egy nagyon kiszolgaltatott es kellemetlen szituacio, amit senkinek sem kell latnia. A "vajudas" alatt bent volt mondjuk, de csak azert hagytam, mert erzestelenitessel szultem. A parom eroskodott, hogy be akar jonni mondjuk, de ez nyilvanvaloan az en dontesem volt.
13/15 anonim válasza:
Igaz en meg csak 8 hetes vagyok, de nagyon szeretnem ha a parom bent lenne. Annyit szeretnek hogy fogja a kezem, torolgesse a homlokom, es szeretnem ha o fogna eloszor a babat. Meg nem beszeltunk errol, remelem ott lesz.
14/15 anonim válasza:
Ferjem 3 szulesnel volt bent.Mind a 3 csodalatos elmeny volt neki es nekem is.
15/15 anonim válasza:
Én még nem szültem, és csak 9 hetes terhes vagyok, de semmiképpen nem engedném be apukát, és senki mást sem. Nem vágyok arra, hogy bárki szenvedni lásson, szerintem neki sem lenne jó élmény. Ha törölgetné a homlokomat, és simogatna, egyenesen megőrülnék tőle. Ha fáj valamim, én szeretek egyedül szenvedni, és szerintem ez a dolog nem tartozik egy férfira, bármennyire jó a kapcsolatunk. De elsősorban a nő igénye a döntő, aki szeretné, aki úgy érzi segítene neki, mindenképpen hívja be aput, aki úgy érzi nem akarja, az pedig ne. Mindenki más, meg kell találni a legjobb megoldást, ami megkönnyíti, megszépíti a szülést akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!