Anyukák, ti használtok gésagolyót?
Elég régóta érdekelnek az ilyen szexuális játékszerek. Még régen egyszer egy exemtől kaptam gésagolyókat, imádtam őket, de már nincsenek meg.
Most azon agyalok, hátha tényleg - az örömszerzés mellett - kicsit rásegítenek a hüvelyizmokra.
A negyedik babánkat várom, most is jó lenne játszadozni ilyesmivel, és hátha még előnye is lenne. Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Több mint 15 éve volt, akkor a húszas éveim elején jártam, nem volt gyerekem, és tök máshogy is álltam hozzá pl a szexhez is.
Azért érdekel kifejezetten anyukák tapasztalata.
köszönöm, hatos. :)
Nekünk sem ártana valami újítás, most hogy a három már nagyobbacska, néha elviszik őket a nagyszülők, van végre egymásra pár szabad óránk a férjemmel.
Várom a tapasztalatokat, nem csak szigorúan gésagolyó-ügyben, bővíthetjük a kérdést egyéb játékok terén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!