Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit jelent a gyakorlatban,...

Mit jelent a gyakorlatban, hogy bababarát egy kórház?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert most hívta fel a figyelmem a védőnő, hogy pl nem vihetek be cumisüveget, mellszívót stb. Ez nekem azért gond, mert az elsőt se tudtam szoptatni, mert teljesen beforduló mellbimbóm van, és a szülésznő is azt mondta, hogy inkább fejjek. Attól lezs bababarát a kórház, hogy engem szivatnak?! Nektek volt ilyesmi gondotok? A többi "bababarát" részlet is érdekelne, köszönöm.
2010. jún. 9. 07:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Húúúú,kedves kérdező,eléggé érdekesen állsz a dolgokhoz(feljelentem,leordítom a fejét,attól bababarát,hogy engem szívatnak).Én is elég karakán vagyok,kiállok magamért,a gyerekeimért stb.,de eszembe se jutott "arcoskodni" a khzban,holott ez is bababarát(Bp.Szt.István).Előre megmondták,hogy a cumit,és a cumisüveget nem akceptálják,mellszívó van,de sajátot is lehet vinni.Mindkét gyereket itt szültem,és a 3. babát is itt fogom.Gyorsan,könnyen szültem,a babáim végig velem voltak(a 2 óra megfigyelés alatt,és a 3 nap alatt is),de nem is adtam volna oda.Igaz,hogy én Bp.-en élek,és sok kórház közül választhatok,de azt szokták mondani,hogy nem kötelező bababarát helyen szülni!Szerintem a kommunikáció előbb célra vezet,mint a kardoskodás!Nálunk naponta 2x-3x bejöttek megkérdezni,hogy megy-e a szoptatás,és kell-e segítség.
2010. jún. 16. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!