Ki fog augusztusban szülni?
9-es vagyok
Nem, még mindig nem tudjuk a nemét mert újra eltakarta a köldökzsinór! :))
Mi pedig 26-án megyünk legközelebb, ekkor leszek kb. fél idős. Hát remélem hogy most már ki fog derülni.
Én augusztus 11-re vagyok kiírva, csak gyanús, hogy lány, de nem mondták biztosra (van már 2 lányom.)
Nekem a vérnyomásom alacsony, pulzusom magas, ezek okoznak kellemetlenséget, de más baj nincs. Elvileg jövő héten kell menjek terhesgondozásra, utoljára 18 hetes genetikán voltam. :)
Gratulálok :)
#14 vagyok, az enyém is kislány, mostmár biztos, 26 hetes vagyok, 24 hétnél mérték 658 grammra :)
Gratula!:)
Masodik vagyok. Nekem egy kisfiam es egy kislanyom lesz!:) 23+4 naposak vagyunk:) nekem sulyt nem mertek:( de minden rendben veluk,fejlodnek!:) csak turelmetlen vagyok .. Nagyon szeretnek mar babazni!:)
sziasztok! 7. vagyok.
Végül mégiscsak elmentem a cukorterhelésre múlt héten, 4,2 lett, úgyhogy minden oké. A vérképem is tökéletes, szerencsére. Nekem UH csak június közepén esedékes, addig biztosan nem tudjuk meg, mit hord a lába között.
A hasam növekszik, én hatalmasnak érzem/látom így felülről, mások azt mondják, kicsi. :)
Remekül érzem magam, csurig vagyok energiával és szexuális vággyal, úgyhogy minden a legnagyobb rendben.
Majd lassan jön a "terhesebb" része a várandósságnak, de addig igyekszem kihasználni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!