Ki fog augusztusban szülni?
Szia!
Augusztus 27-re vagyok kiírva.Kislányt várunk😊.Kombinált teszten és az ultrahangon vagyok túl.Minden tökéletes.
És te kérdező?
Első válaszoló vagyok.
Én 16 hetesen megyek cukorterhelésre,mert 4 kiló felett születtek a fiaim és 160-as diétára vagyok ítélve 😣.Amúgy hiába diétáztam az előző babánál,őt is sikerült felhízlalni.Ő császárral született és ha a mostani babóm is nagynak ígérkezik programcsászárom lesz,mert 2 év lesz a 2 szülés közt.
A kombinált teszt vérvételből és a 12-dik heti ultrahangvizsgálatból áll.Nem kötelező a vérvétel,csak az ultrahang.
A vérből szűrik a Down,a Patau és az Edwards szindróma valószínűségét.
Én is 14 hetes vagyok😊
Szia!
Augusztus 4re vagyok kiirva. Kisfiu lesz. A kotelezo 12.heti genetikain vagyok tul, jovoheten jon a masodik genetikai uh jon.
27N
Szia! 16. hétben vagyok, nekünk augusztus 16 a dátum, negyedik baba lesz.
eddig a 10. héten az első vizsgálat és két Uh (10. és 12. héten) volt, március 19.-én megyek a 18. hetire.
Voltam vérvételen, kicsit magasabb lett a reggeli utáni cukrom (6,1 volt a határ és 6,7 az enyém), így oda kell figyelnem a szénhidrátra, de szerencsére 160-as diétára nem fogtak.
Jól vagyok, annyi hogy magas a savam, állandóan fázom és irtó álmos vagyok. Bár ez a többiekkel is így volt. :) Még minden nadrágomat be tudom gombolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!