Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is jóslózott ennyiszer, így?

Más is jóslózott ennyiszer, így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

39 hetes vagyok, és napok óta rendszeresen jósló fájásaim vannak, amik a mai napra erősebbek lettek, de engem aggaszt ahogy jelentkezik.

Amikor sétálok, állok, ülök akkor erős intenzívebb fájdalmaim vannak, görcsbe szorul a hasam, a derekam, és szikla keményre feszül az egész hasam kocka formája lesz szinte.

De amint lefekszem, ez az érzés elmarad, ha nem is teljesen, de nagyon nagyon minimális lesz.

Szerintetek ez valami problémát jelent, vagy a hasam súlya okozná, vagy ez simán jósló fájás lehet?

Köszönöm

2018. febr. 17. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

A fájások közt mennyi idö telik el?

2018. febr. 17. 15:52
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Teljesen rendszertelen. Amikor állok, sétálok akkor délelőtt 3 percenként, és már majdnem indultam is el a kórházba, mikor lefeküdtem, és puff elmúlt...

Fekve fél óra - óránként talán 1-2*, úgyhogy teljesen értetlenül állok előtte, hogy ez normális - e.

2018. febr. 17. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen volt a jósló! Mindig lefeküdtem és picivel később elmúlt.
2018. febr. 17. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, én 36 hetes kortól időszakosan. Volt mikor 1-2 napig folyamatosan jóslóztam úgy, hogy fájás közbe járni se tudtam, máskor meg csak 1-2 órát egy nap. Semmi gondot nem jelentett, de szülést se, csak majd 40 hetesen..
2018. febr. 17. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanigy volt,de rendes fájás volt.
2018. febr. 17. 20:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi csajok, megnyugodtam, hogy akkor nem csak én vagyok így, hogy ennyiszer jóslózom, de fekve nem... Azt hittem már tényleg valami baj van velem, méhem nem bírja a súlyt vagy ilyesmi.

Utolsó, hogy érted ezt? Az igazi fájás is elmúlt fekve? 😯

2018. febr. 17. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem elmúlt fekve a fájás.

Már a szülöszobán voltam... mondta a szülésznő,hogy feküdjek fel az ágyra és számoljam hány percenként jön a fájás.

Egyszer sem jött...

Sétálgatnom kellett jó sokáig.

Amikor újra felfeküdtem az ágyra,utána már rögtön tolófájások jöttek

2018. febr. 17. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!