Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki második baba szülése...

Aki második baba szülése előtti 1-2 hétben sokat jóslózott, s kicsit már tágult is, annak milyen volt a szüléstörténete?

Figyelt kérdés
Köszi, ha leírod. Kétszer voltunk bent eddig, de még mindig nem vagyok eléggé kitágulva, nem tudom amikor tényleg menni kell, vajon erősebbek lesznek-e a fájások? Tudni fogom -e, hogy menni kell, és a szülésnél fog-e menni a teljes tágulás magamtól vajon, ha most 38. héten ilyen lassú ütemben tágulok a fájdogálásokkal?
2014. máj. 21. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia èn is jóslóztam már hetekkel elötte a màsodikkal. 39+5 napra szültem. Fàjàsom nem volt mikor bementünk, csak hajnal 4-kor elfolyt a magzatvíz. Olyankor be kell menni! Fàjàsok reggel 7-kor kezdödtek, akkor elkezdem a folyosókat jàrni hogy táguljak... Dèlben bevittek a szúlöbe ès 2-kor megvolt a fiunk. Akkor menj csak be ha idöre tudod mèrni a fàlyàsaid ès erösödik, sürüsödik.. Amùgy csak az idödet vesztegeted.. Tudni fogod te azt mikor itt az idö ne fèlj!
2014. máj. 21. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! És akkor tudtál tágulni odabenn, nem is kellett az oxitocin?
2014. máj. 21. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyan fajdalmat fogsz erezni, mint meg soha eletedben, biztos leszel benne, hogy menni kell.
2014. máj. 21. 21:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát nem vagyunk egyformák. Vártam azokat az erősebb fájásokat, de nem jöttek el. Utólag kiderült a baba feje nem volt beilleszkedve. 40+6 naposan indult be végül a szülés(tervezett indítás előtti este hála Istennek), a fájások heteken át néhány naponta ugyan olyan nem túl fájdalmas, nem rendszerezett fájások voltak. Végül vérzés miatt indultunk be, mint kiderült, már folyt a tágulási váladék egy napja, s a tágulástól is véreztem.

Végig vajúdtam a burokrepesztésig ezekkel a gyenguszabb fájásokkal, kb 2 órára burokrep. előtt kellett egy pici oxitocin is, szintén nem voltak ennél erősebb fájásaim, ez is azért kellett, hogy a baba feje, hátha lejön tőle, szerencsére így lett. Csak burokrep. után lettek erős fájások, melyből 1 óra teljesen bírható volt majrévasat szorongatva állva, a második óra pedig tényleg durva volt, ott már könyörögtem a császárért:-) :-) de meglett a baba a burokrepitől fogva nem egész két óraára.

Szóval ami egyikünknél így, az másikunknál máshogy van.

Hagyom ezt az utókornak.

2014. júl. 15. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!