Normális hogy ennyiszer kel?
Ilyen volt az enyem is, csak 3 orankent ebredt de az se jobb, es nehezen aludt vissza, 1 ora kellett neki.
Sajnos ezt alt iskolaban kene tanitani a diakoknak h mit jelent egy gyerek.
Nem csinalsz semmit rosszul.
Az en lanyom mar halistennek lassan 10 eves.
Nem szultem többet mert nem tudtam evekig aludni . Mire kicsit kiszamithatobb lett az alvási rutinja, mindig törtent valtozas. fogak növekedese, stb ami miatt nem aludt ejjel. 1 eves koratol ha kesö delutan kelt fel, ejjel 1-2 ig ebren volt , es 5-6 kor mar kelt . Úgy kimerultem h azt se tudtam hogy hivnak, ködben éltem, most viszont atalussza az ejszakat de harcolni kell mert kesön fekszik , reggel vinni hozni kell a suliba , elkesziteni , új kihivasok folyton.
Szep az anyasag de nagyon nehez !!!
A rossz hirem az a szamodra h mindig fel kell hozza kelni ha sir, mert pszichológusok állitják h igy kialakul az anyaval a biztonsagos kötödes es a bizalom a környezet irant h " ha sirok , jönnek es segitenek "
Ha hagyod sirni , nem azert hagyja abba mert gyöztel, hanem rajön h nem BIZHAT a környezeteben , " tanult tehetetlenség " nek nevezi a szaktudomany.
Fontos az is h nyugodt környezet legyen mert azert is sirjat gyakran mert esetleg veszekedeseket hall , hangoskodást , stb de ez csak egy a lehetseges okok közul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!