Hány éves korában szült téged az anyukád?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 20:30
11/63 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, de elfelejtettem, hogy írjátok oda hány évesek vagytok. Azért érdekel mert kíváncsi vagyok, hogy hány évesen szültek a nők régen és hány évesen szülnek napjainkban?
2010. jún. 7. 20:47
12/63 anonim 

válasza:

Szia!
Az én anyukám 21 évesen szült minket (ikrek). Én most 32 vagyok. A lányomat 28 évesen, a fiamat 31 évesen szültem. Szeretnék még babát 35 éves koromig:)
14/63 anonim 

válasza:

20 éves lány, a 33 éves anyukával
15/63 anonim 

válasza:

Anyukám 25 évesen szült engem.Én 28 vagyok.Tesóm 8 évvel öregebb nálam.
Én pedig 27 évesen szültem a kisfiam.
16/63 anonim 

válasza:

anyum 21 évesen szült engem, én 31 évesen a fiamat:)
17/63 anonim 

válasza:

Mi igencsak kilógunk a sorból, édesanyám 43 volt amikor én születtem és én 37 mikor a fiam született...
18/63 anonim 

válasza:

Édesanyám 22 évesen szült engem, egyetlen gyermeke vagyok.
Én csupán 15 voltam, mikor a kisfiam megszületett.
19/63 anonim 

válasza:

Anyukám 19 évesen szült engem, én 34 éves voltam, amikor a kisfiam született.
20/63 anonim 

válasza:

Anyu 24 évesen szült engem, én 29 vagyok és nemrég szültem. A tesóimat 21 és 19 évesen szülte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!