Ilyen a szülés kezdete talán?
Sziasztok!
Először is elnézést ha butaságot kérdezek első babát várom és fogalmam sincs mikor kell indulnom majd, mármint hogy mit kell éreznem olyankor...
39.hetet töltöm, pontosan még csak 38+2 vagyok.
Reggel ébredés után barnás sárgás folyásom volt (ragacsos), és most kB egy órája 10 percenként görcsöl a derekam. De ez normális vajon hogy a derekam?! Én azt gondoltam az egész hasam fog majd amikor eljön az idő...
Jól jönne egy kis segítség, hogy valakinek indult - e így, vagy hogy ez biztosan csak jósló fájás és még nem jött el az időnk...
Köszönöm
Akármennyire is lepontoztak a kedves anyukák, én a helyedben, kérdező, legalább felhívnám a dokimat, elmondanám neki, mi a helyzet. Ha nyugalmat javasol, ha forró zuhanyt javasol vagy azt, hogy menj be az ügyeletre, legalább tudod, nem saját kútfőből találod ki, mi legyen.
1-es voltam.
Pihenni próbálj, kérdező! Ha el tudsz aludni nem szülés, de innen lehet csak pár óra, de lehet 1 nap is mire megszülsz. Nekem első babával délután 6-tól voltak 7-10 percesek és csak hajnal 4-kor indult be annyira, hogy el is tudtunk indulni. (Már délben 10-20 percesek voltak, baba meg másnap délelőtt 10-re lett.)
Amúgy reggel 8-ra jelenésem lett volna a dokinál, hát, a szülőszobán talált. :D
Köszönöm a sok választ!
Valószínűleg menni fog a pihenés, legalábbis egy ideig biztosan, mert ugyan pontban tíz percre jönnek most, de teljesen kibírható össze húzodások lettek, egyáltalán nem erősödik, talán még gyengült is, így gondolom egyenlőre vaklárma, vagy pedig csak az előszele még a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!