Szüléskor mindenki kap infúziót? És ha kell miért adják, folyadékpótlás, vagy fájdalom csillapítás? És ha penicillin érzékeny vagyok azt már a vajúdás alatt mondani kell, vagy megnézik a kiskönyvben?
Attól ne félj, hogy fájdalomcsillapítót fogsz kapni. Mondjuk én nem Győrben szültem, de nálunk senki nem kapott, még ha kért sem.
Ha sokáig tart a vajúdás, akkor szoktak folyadékpótlás miatt infúziót adni.
Egyébként oxitocint szoktak adni, de azt sem mindenkinek.
Én az első babánál kaptam, a másodiknál nem, csak egy szurit.
Ha penicillin érzékeny vagy, inkább szóljál, amikor bemész, ne bízz abban, hogy úgyis megnézik a kiskönyvet.
Szép szülést kívánok! (És nyugi, ki lehet bírni fájdalomcsillapító nélkül is)
szia!
én is penicillin érzékeny vagyok és természetesen szültem, többször mondtam ott,sőt megkérdeztem mindig mit adnak be,van-e benne penicillin,mert persze mindig más ápolónő,doki jött...mikor bementem szülni,egyből emlitettem h penicillin érzékeny vagyok,ezt utána feltüntették a babám lapján is,nem tom miért,lehet azért mert 40%-ban örökölhető,igy ő se kapott....közben volt váltás,akkor is ujra mondtam,szerencsére,mert az éjszakás cseszett rá irni a lapra,és a nappalos nem is tudta...peniclint csak akkor adnak,ha a baba fertőzésveszélyben van,természetesen a mi esetünkben másféle gyógyszert...mindig mond!!! inkább többször!!! én dagadok tőle, a fejem,torkom minden..ezt is megkérdezték,h hogyan reagálok rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!