Mi most Egerben az "elfogadott" tarifa szülésnél?
2 éve szültem, akkor 50 ezer forintot adtunk az orvosnak és 30-at a szülésznőnek.
Most is kb ennyit gondoltam, de valaki mondta, hogy ő azt hallotta, hogy a magánrendelési tarifa 10x-esét várják el a dokik. Én most 6000-ért járok magánrendelésre.
Hasonló cipőben járok, segítsetek!!!!
Köszi!
Köszi a válaszokat!
Tudom, vannak páran úgy vele, hogy az orvos is a dolgát végzi, és ez igaz. Viszont én adok pénzt, ezt így látom jónak. Nyilván nem kell adni, ezt senki sem mondta, mindenki maga dönt. :)
Én a gyerekem háziorvosának is viszek egy kis csomagot a névnapjára, és a bölcsis gondozónőket is köszöntöttem pedagógusnapon, bár ez nem pont ugyanaz, mint a hálapénz. Természetesen, ha valami miatt nem leszek elégedett, akkor más a dolog állása....
Én nagy bátran nekiindultam szülni fogadott doki és szülésznő nélkül, mondván, hogy ez a dolguk, másra is kell a pénz. De én SOHA TÖBBET ÍGY!! Szarba se néznek, lekezelőek, nemtörődömek veletek, ha nincs fogadott valakid. Egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak, igen a tarifa 10x-ét szokták adni. Te még jól is jársz, mert "csak" 60000 kell kiperkálnod a dokidnak :))
Amúgy megkérdezhetem, hogy kinél fogsz szülni?
Mondjuk én meg sokallom, amit a szülésznőnek fizettetek anno. Mikor szültem, a többiek a fogadott szülésznőnek olyan 20e körül adtak.
utolsó voltam
Hahó!
Ahogy én átgondoltam a dolgot, nem fogok 60.000-et adni a dokinak, mert a 35. héttől NST-re is magánrendelésre járok. Május 19. óta ma megyek a 4. NST-re, ami azt jelenti, hogy 24.000,- Ft csak egy hónap alatt. (Bár ma lesz súlybecslés is, így lehet, hogy 9.000,-et kell fizetni)
Szóval én nem fogom a 10x-esét odaadni a magánrendelési tarifának.
Mostanában egyre többet hallom, hogy csak a betöltött 6. hónap után szabad magánrendelésre menni... :)
A szülésznőnek anno egyáltalán nem sajnáltam azt a pénzt, mert szerintem vérprofi volt, illetve az én személyiségemhez pont olyan "szülésvezetés" kellett, amit ő képvisel.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!