Szülés közben a kontaklencse bent maradhat?
Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 12:29
2/8 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy nem engedélyezik,mert amikor már toló fájások vannak akkor be kell csukni és nagyon ősze kell szorítani a szemeket,hogy ne menjen rá a szemekre az erőltetés és ne legyenek véreresek,de meg kell kérdezni a nőgyógyászt és ő pontos választ ad.
3/8 anonim válasza:
Ahol én szültem ott nem engedték, nem tudom hol fogsz szülni, de biztos elmondják majd, hogy szabad-e vagy sem.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Már hárman is feltették előtted ugyanezt a kérdést: "szülhetek kontaktlencsében?". Kérlek titeket, hogy használjátok a kereső funkciót.
köszi
5/8 anonim válasza:
Én abban szültem, és mivel manapság már nincsenek kemény lencsék, amik kieshetnek...a szemészem csak röhögött,mikor megkérdeztem...majd hozzátette, hogy :hát perszeeee, miért ne lehetne????
6/8 anonim válasza:
Én is abban szültem és egyáltalán nem szóltak érte.Mondjuk én nem is akartam volna kivenni,úgyse esik ki akár hogy erőlködsz.Én tökéletesen akartam látni a kisfiamat:):) Szerintem nem gond!!
7/8 anonim válasza:
Esetleg csak az jelenthet problémát, ha ne adj isten hirtelen császározni kell, és altatásnál nem biztos, hogy bent maradhat, arra meg talán nem lesz idő, hogy kivedd.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én is most fogok szülni, voltam orvosnál és optikusnál is, mindkettő azt mondta, hogy nyugodtan. Ha egyébként jól bánsz a lencsével, nincsenek panaszaid, nem befolyásol semmit.
Persze, hogy a kórházban mit mondanak az más kérdés. Azért készítsd oda a szemüveged, biztos ami biztos. Ha nagyon aggaszt a kérdés, hívd fel a kórházat, a szülészetet, ott megmondják, mi a gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!