Én egyáltalán nem éreztem a gátmetszést, de még a fájdalomcsillapító injekciót sem! Utólag mondta el a férjem, hogy ollóval vágtak, és nem kicsit!
Abban a helyzetben úgy is másra fogsz koncentrálni, hidd el észre se fogod venni!
2008. okt. 27. 10:39
2/14 anonim válasza:
nekem annyira fájt az egész, hogy nem étreztem a gátmetszést, sőt én még repedtem is és azt sem éreztem a nagy fájdalomtól, amit az okozott, hogy a kisfiam fejecskéje feszítette szét a hüvelyemet. De állítólag kaptam oda lidokain injekciót (mondta a férjem).
5 hós kisfiú anyukája
2008. okt. 27. 10:39
3/14 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom nincsen, de sógornőm mondta, hogy ő sem vette észre, azt már viszont igen, amikor összevarrták.
2008. okt. 27. 10:51
4/14 anonim válasza:
Tolófájás alatt csinálják,így ezt külön nem érzed.
2008. okt. 27. 11:03
5/14 anonim válasza:
Szia! Én is erre voltam kíváncsi! ezt én kérdeztem:
Kétszer szültem, mindkétszer vágtak és én sem éreztem hogy az nagyon fájt volna. Viszonz arra fel kell készülnőd hogy a varrás fájdalmas. Nem akarlak megíjeszteni, de nekem ténleg nagyon fájt.
2008. okt. 27. 11:04
7/14 anonim válasza:
Szia
En viszont ereztem a gatmetszest is es a varrast is,de hidd el ki lehet birni,es ahogy olvasom szinte senki nem is veszi eszre az egeszet,szoval ne felj hamar tulleszel rajta,az a legkevesebb /szeritnem/.
2008. okt. 27. 11:10
8/14 anonim válasza:
Szia. Én nem éreztem a gátmetszést,a férjem mondta hogy nem repedtem hanem vágtak. A varrás sem volt fájdalmas,előtte kaptam lidocain inj.-ot. Az már inkább fájt,ahogy nézte a méhem hogy kijött e rendesen a méhlepény.
2008. okt. 27. 11:24
9/14 anonim válasza:
Szia.Fájás közbe vágtak, de kaptam előttre lidocain injekciót. Abból éreztem az első szúrást. Azt is éreztem, hogy a doki vág, de fájdalmat nem. Nekem a varrás se volt fájdalmas.
2008. okt. 27. 11:37
10/14 anonim válasza:
Szia! Sok anyuka ismerősöm meg sem érezte a fájdalmak miatt, viszont az egyik barátnőm pokoli fájdalomnak írta le, mikor metszették. Nekem a tolófájások voltak nagyon durvák, azt sem vettem észre, hogy picit megrepedtem. (Megpróbáltam gátvédelemmel szülni... de csak nagyon pici repés lett.)A varrást viszont annál inkább. Annyira jó volt túl lenni a szülésen, s akkor még jött a varrás, brrrrr! Ott is inkább az érzéstelenítés fájt, mint maga a varrás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!