Anyukám 43 évesen szülni akar hogyan beszéljem le róla?
#11 de ha majd neki kell vigyázni rá meg segíteni a baba körül, akkor is 1 évesként kezeljék.
Meg ha már tudja, hogy tervezi a babát akkor nyilváníthat véleményt is.
Tudom, ha nem tetszik költözzön el. 😊
Lehet róla véleményed de közöd nincs hozzá.
Én sem kérdeztem meg a gyerekeket.8 hónapos a kicsi.A fiam 18 a lányom 11.40 vagyok.Én tudom mit vállalhatok, hogy állok anyagilag, érzelmileg, egészségileg.
Egy gyerek ne akarjon már beleszólni a szülei életébe.Majd ha kirepülsz a sajátod úgy alakítod ahogy akarod.
Sehogy! Miért kellene lebeszélned róla? Nem neked szüli, nem a te testedről, te gyerekedről van szó.
Szerintem 43 évesen még bőven belefér.
Mondd meg neki, hogy elèg nagy az esélye, hogy betegséggel vagy valami rendellenességel fog születni a baba. Már 30 felett elég veszélyes, nemhogy 43.
De ha igazán szeretne akkor hagyd, az ő dolga tényleg. :) esetleg 3 hónaposan majd csinaltat egy down kór tesztet, ami elég hasznos szerintem.
Senkinek semmi köze hozzá!
Ez egyedül az anya döntése!
És jól dönt, ha megszüli.
Nem kell aggályoskodni az egészségügyi ellenvetések miatt, az ilyen korú terheseket sokkal jobban ellenőrzik, több vizsgálatot végeznek. Ezeket szépen meg kell csináltatni és annyi.
Jó egészséget kívánok az anyukádnak és a babának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!