Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Második császárt hogy végzik?

Második császárt hogy végzik?

Figyelt kérdés

Gondolom azon a helyen, ahol az elsőt, hogy egy heg legyen, de nem gyógyul egyébként lassabban az a heg, aminek már többedjére kell összeforrnia. Vagy hogy oldják meg ezt az orvosok, hogy több császár után is képes legyen a nő kihordani egy terhességet?

Azért érdekel a kérdés, mert az első babám sürgősségi császárral született, lassan tervben lesz a következő. Egyébként mindig is nagy családot szerettem volna, de félek, vajon hány gyereket is lehet biztonságosan kihordani császáros szülések esetén...

2018. jan. 26. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy mire vonatkozik a kérdés. A bőrre, vagy a többi rétegre?

A bőrt úgy oldják meg, hogy ha heges, akkor kivágják és így az ép bőrt tudják összevarrni és két sebed sem lesz. Ha meg szépen gyógyult az előző (sokaknál alig látszik, szinte keresni kell a metszésvonalat), akkor benne vágnak és simán összevarrják.

A méhen meg nem szokott látszódni maga a metszésvonal, csak az, hogy azon a részen esetleg el van vékonyodva a méhfal. Simán összevarrják és kész.

2018. jan. 26. 16:41
 2/5 A kérdező kommentje:
igazából a méhfalon lévő heg érdekel, annak a gyógyulása
2018. jan. 26. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Szépen meggyógyul, csak ott vékonyodik a fal. Ezért nem is szoktak 3-nál több császárt javasolni. És persze létezik hegszétválás, mikor nem bírja a heg.
2018. jan. 26. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is Félek.nekem egy éve volt császármetszesem és viszketni szokott meg piros.nem hiszem h az enyém valaha kifehéredne :|

Igaz én attól Félek h szétreped mert nem bírja:( ezért is csak jó két év múlva vállalnám a következőt!

2018. jan. 26. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 2 csikom lett, nem érezte iztonságosnak a doki,ugyanazt megnyitni.

Elönye,hogy most a 3.-nál mindkét heg szépen tartja magát,viszont az uh nehezebb eléggé bezavarnak a hegek.

Az elsö császárom 20 perc volt, a második összenövések miatt 1 ora 10 perc volt..

Jobban megviselt,féltem miért ilyen hosszu,pedig ez nem gond..

Felépülni nem volt vészes, most kicsit a 3.-tol tartok,de szerintem minden rendben lesz

2018. jan. 27. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!