Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek jóslók vagy...

Szerintetek jóslók vagy igaziak? Kicsit tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Első babámat várom és nem igazán vagyok biztos abban hogy csak jóslók vagy már rendesek. Egyik éjjel olyan szörnyen fájt hogy felhívtuk az orvos, aki sajnos megállapította hogy csak jósló volt. Hétfőn amikor pisiltem akkor fehér-átlátszó zselé szerű darabot pisiltem és azt mondta a doki hogy valószínűleg a nyákdugó volt.Hajnali 4ig fent voltam, mert sehogy sem megy az alvás és előtte elkezdett fájdogálni, majd valamennyivel négy után elaludtam és egészen 9 óráig tudtam aludni, de kipattantak a szemeim és elkezdett fájni a derekam, valamit az alhasam is, de rendszertelenül volt hogy 5-10 perc, de olyan is hogy 2-3 perc rá jött és utána semmi...Amint pozíciót váltok rögtön elkezd fájni a derekam és az alhasam is. Magzatvizem még bent van az biztos, de nem tudom hogy most hívjam e dokit vagy sem.

Amint az elején írtam az első babámat várom, így egy kicsit tanácstalan vagyok.

39 hetes és 2 napos kismama.

2018. jan. 26. 15:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Ma hajnali 4től * bocsi ez lemaradt.
2018. jan. 26. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem tudod eldönteni, akkor jó eséllyel nem vajúdsz:D
2018. jan. 26. 15:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Na ez aztán sokat segített...
2018. jan. 26. 15:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék arra hogyha még soha nem szültem, akkor honnan a francból tudja hogy az e vagy sem kedves első válaszoló? Ha erre megadod a választ akkor emelem a kalapom...
2018. jan. 26. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Ha azt veszed észre, hogy nem összevissza, hanem egyre sűrűbben és erősebben jönnek a fájások. És nem az alhasad meg a derekad fáj, hanem az egész pocakod bekeményedik.
2018. jan. 26. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tusolásra, fürdésre elmúlik? ha igen, akkor jósló, ha erősödik, akkor már igazi.
2018. jan. 26. 16:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Kicsit későn írok, de mindegy is, mert csak akkor kell kórházba rohanni, ha elfolyt a magzatvíz, vagy rendszeres, erős, 5 perces fájásaid vannak, vagy ha a baba egyáltalán nem mozog.

A jóslók amúgy zuhanyozásra elmúlnak.

2018. jan. 26. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!