Nem fix tarifás, vagy nem horror árú doki a Margitban? Nagyon tanácstalan vagyok az orvosfogadással kapcsolatban.
Magyar A 90ezer 2013
Mihályi I 2011ben amennyit gondolunk
Ne fogadj dokit.
Nekem sem volt, ennek ellenére mindent elvégeztek, ez a munkájuk, ezért fizetik őket.
A szülsznőnek adj a szülőszobában, ő többet segít mit az orvos, ő lesz ott veled végig, ha valami kell ő adja, a doki csak az utolsó 10 percre megy be.
Utánna meg akkor falak közöl a dikival ha mész haza, 2 percre, míg oda adja a zárójelentést
Hát ha nem bánik velem a fogadott doki normálisan, az fix, hogy nem kap egy fillért sem. Szerencsére utólag kell fizetni, ha tapló, vagy nem jön be a szülésre, nekem simán van pofám megcsinálni, hogy nem kap semmit, hiszen ha neki is van képe így viselkedni, szava nem lehet.
Egyébként az is gond, hogy fogadott orvos nélkül nem szülhetek a Margitban, amennyire én tudom, mert nem oda tartozom. Rosszul tudom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!