Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon fáj a szülés? Kétségbe...

Nagyon fáj a szülés? Kétségbe vagyok esve

Figyelt kérdés
Nagyon fog fájni a szülés?? Természetes úton szeretnek és ha nem jon össze ??? Mire szamitsak? 6 hetes terhes vagyok de már ezen kattogok napok óta mániákusan... olyan lehetséges hogy teljes altatásban szüljek?

2018. jan. 26. 12:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Iszonyatosan fáj de ez természetes. Én azoknak a táborát erősítem akik gyorsan szültek meg volt az egész max 30 perc alatt, viszont erős fájásaim nekem is voltak. De mihelyst kint van a kisbabád azonnal el is felejted hogy mennyire fájt. Félni ne félj tőle, nem kell ezen idegeskedned. Én a málnalevél teára fogom a gyors szülésemet, a végén igyál belőle sokat :)
2018. jan. 26. 14:01
 12/17 anonim ***** válasza:
75% köszi a tippet!
2018. jan. 26. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Bennem a gátvarrás rosszabb élményként maradt meg, mint a szülés :D
2018. jan. 26. 14:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem fájt nagyon.

Oxival indítottak, mert sürgős volt, 5 óra alatt szültem, ebből a rossz rész kb. 1,5 óra volt, de az is a 10-es skálán max. 8-as.

Ne a félelemre koncentrálj, hanem programozd az agyad arra, hogy könnyű, gyors szülésed lesz.

2018. jan. 26. 15:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon fáj, de életem 2 legjobb élményének tartom a szüléseimet.

Nem vagyok szentimentális, nem sírok esküvőkön, nem sírtam amikor megszülettek a gyerekeim, de olyan büszkeséget és örömöt azóta sem éreztem, mint, amikor megszülettek. Szó szerint madarat lehetett volna fogatni velem.

Nem készültem a szüléseimre semmilyen formában, lesz ami lesz alapon lett két beavatkozásmentes, természetes szülésem. Nem voltak elvárásaim, így nem tudtam csalódni.

Ja, hát fájt, mint az állat, de tudtam, hogy néhány óra múlva vége lesz.

Emlékszem, hogy a falat kapartam volna, ha közelebb vagyok hozzá, de elmúlik.

Ja, és nem a szülések voltak a legfájdalmasabbak az életemben...

2018. jan. 26. 18:23
 16/17 Abíság ***** válasza:

Szia!

Igen, nagyon fájdalmas. Semmihez sem hasonlítható, főleg ha sokáig tart. Én 16 órán át vajúdtam. Nagyon elfáradtam, de még sem tágultam. Oxitocint is kaptam nem keveset amitől még jobban fájt, de tágulás semmi. Viszont, miután a fiamat rám tették, MINDEN fájdalmam azonnal elmúlt. Nem tudom hogyan, de életem legcsodásabb napja volt!! Amit én nem tettem, és tanácsolom neked: a fájások alatt kellene elengedned magad. Tudom furán hangzik. A másodiknál bevált. Ne aggódj, ne stresszelj! Bízz az orvosodban! Boldog babavárást!

7 hkm 😊

2018. jan. 27. 07:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Fáj,de megéri. Ne hidd el,hogy csak egy kicsit erősebb mint a menstruácios körcs,mert kb 10 ezerszer erősebb.

Nagyon gyorsan meg lett a kislányom,a dokim is megdícsért,hogy első babánal ez nagyon ritka.:)

De így is fájt,egész terhesség alatt nem hánytam egyszer sem,szülésnél a fájdalomtól igen. De biztos,hogy nem fáj annyira mint a császár után. 6-an voltunk szobában csak én szültem természetesen,szülés után 2 órával kb semmit nem éreztem,a császárosok 3 nappal utána is kb sírva álltak fel az ágyról. Mident leszámítva a legcsodásabb érzés a világon.

2018. jan. 28. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!