Császármetszésről mesélnek, akinek olyan volt?
Mit szeretnél tudni, elég sok kérdés volt már ebbe a kategóriába róla, elég ha keresőbe beírod?
Nekem sürgősségi volt, babám szívhangja fájásoknál leesett, féltem nagyon de nem volt vészes, hamar felépültem.
Mit szeretnél róla tudni?
Nekem direkt lesz császár.
Érdekelne, mennyivel rosszabb/ jobb mint hüvelyi úton. Illetve az utána következő időszak.
Nekem pl.:
Sürgősségi volt mert a baba szívhangja csökkent.fel se fogtam abban a pillanatban mivan,időm se bolt félni!aztán nem hatott az érzéstelenítő így elaltattak.még a Kisfiam Hallottam felsírni utána már a szobámba keltem fel.másnaptól szamitva 5 napig nonstop migrénes fejfájásom volt,csak feküdni bírtam.persze wcre kimentem mert muszáj volt de alig vártam h visszafekhessek!a Férjem intézte a babát,hozta oda nekem. 1 hónapig fájdalmas volt felkelni az ágyból a seb miatt.
De ez csak egy eset :) ettől még én újra bevallalnam a babát,biztos máshogy történne az egész :)
Minden jót és nem kell ráparázni :)
Nekem azért volt rá szükség 13 óra vajúdás után, mert nem tágultam. Se ballonnal, se oxival, se semmivel.
Közben a baba is kezdett fáradni, a feje sem illeszkedett rendesen, így császár lett.
Maga a műtét nem fájt, csak nagyon fáztam, és fura volt ahogy rángattak alul. Mikor kiemelték a babót, a páromnak adták oda. Mikor ment ki az érzéstelenítő, az pokolian fájt. Hát még az első felállás :(
Az első 24 óra pokol volt, majd napról napra jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!