Szülés élmények Baján?
Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 08:50
11/12 anonim válasza:
7es vagyok. Szerintem minden hol vannak olyan esetek amit a 10es írt. Amióta az új épületben van a szülészet én csak jót hallottam így mertem ott szülni és kellemeset csalódtam. Ez 2016 novemberében volt. Kaptam érzéstelenítő amikor összevartak. 2 rossz élményem volt hogy a gátmetszésnél sajnos nem hatott időben az érzéstelenítő túl gyorsan jött a következő fájás meg mivel sok vért vesztettem rendesen kitisztíttoták a méhem az kicsit fájt de amúgy végig kedvesek voltak velem. A csecsemős nővérek tényleg bunkók de kiéhezett bírni.
12/12 anonim válasza:
Majusban szultem. Nem volt fogadott orvosom. Csaszaroztak. A dokik, a szulesznok, az asszisztensek, az altatoorvos, mindenki nagyon kedves volt. 2 agyas szobaban voltam, tv nem volt. A babanak csak pelenka es torlo kellett, ruhat, kremet, fertotlenitot kaptunk. A babahoz a hazamenetelig senki nem erhetett, apa csak a szuletes utan egy orara kapta meg. Az osztalyon a noverek kulonosen kedvesek voltak. A csecsemosok kozul is csak az idosebbek kozul 2 volt bunko, mondjuk ok elegge. A tobbiek ott is kedvesek, segitokeszek voltak. Mondjuk velem sok dolguk nem volt, harmadik baba. Osszessegeben rendben volt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!