Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés élmények Baján?

Szülés élmények Baján?

Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 08:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Régen volt már (még a régi épületben), de mind a nőgyőgyászattal, mind a szülészettel, mind pedig az újszülött részleggel teljesen meg voltam elégedve.

Nehéz, problémás szülésem volt, odafigyeltek rám, vigyáztak ránk.

Nem volt sem fogadott orvosom, sem szülésznőm.

2018. jan. 24. 08:54
 2/12 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne.

Mikorra vagy kiírva?

2018. jan. 24. 12:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Május közepére. És te?
2018. jan. 24. 13:29
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Március közepe.

De eddig annyit tudok h jó h megtanított bnőm pelenkázni,mert ott nem mutatják meg csak ha kéred de akkor is nagyon bunkók.

Igazabol a csecsemosokre sokan panaszkodnak h bunkó 90%-a

2-3 ágyas szobák vannak sajat furdovel, hutovel es tv-vel.

Apuka csak apás szules eseten foghatja meg nagyon rovid ideig a babát. Utána amig bent vagytok nem erhet hozza nem mehetnek be hozzad. Kint talalkozhatsz a látogatóiddal. Az ajtóig viheted a babát h megnézzék , pólyában vannak végig.

Nem tartozik azok a kórházak köze ahol cukros vizet kapnak ha nem szopiznak (tápszert adnak)

Pelust , popsitorlot es popsikrémet te kell vigyél magaddal.(ahogy hálóinget és evőeszközt is pl,mert hálóinget első 2 napra adnak)

En ennyit tudok kb.:)

Kinel fogsz szulni? Bajai vagy vagy környéki?

2018. jan. 24. 13:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a rossz a válaszomban.

2 frissen szult meselt nekem.. nem az ujjamból húztam ki.

2018. jan. 24. 14:10
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi történt én mindenkinek zöld kezet nyomtam.
2018. jan. 24. 14:21
 7/12 anonim ***** válasza:

A 4es válaszolót egy kicsit kiegészítés, de nagyjából jól írta le. Szülés után ha minden rendben átvisznek vagy átsétálsz a gyermekágyi osztályra. 2 ágyas szobák vannak és nem mindegyik szobába van tv. Ahol én feküdtem ott nem volt így ha akarsz vigyél magaddal valami olvasnivalót. A csecsemős nővérek tényleg nem kedvesek nekem nem nagyon mutatták meg hogy kell szoptatni. Megkérdezték hogy mutassák-e meg hogy kell pelenkázás, de szerencsére tudtam. Egy jó tanács vigyél ha van akkor vigyél magaddal kézi mellszívót és Svéd itatópoharat így ha az elején nem akar szopizni nem lesz cumi zavaros ha cumisüvegből kapja az anyatejet vagy a tápszert. Apuka és a látogatók csak üveg ajtón keresztül láthatják a babát a szobákba nem mehetnek be. A babának ruhát nem kell bevinni csak azt amibe haza fogod vinni, de amit a 4es leírt azokat vigyél neki. Magadnak kell vinni hálóinget/pizsomát (én ebbe voltam amint húzhattam bugyit), evőeszközt, poharat, sok folyadékot, papucsot, törölközőt ebből jobb kettőt vagy hármat vinni, WC papírt, betétet, meg tisztálkodási szereket. Napközben lehetsz rendes ruhába is ha már megengedik hogy bugyit húzhatsz. Nem volt fogadott dokim de nagyon emberséges voltak.

Nekem mondták a csecsemős nővérek de barátnőmnek nem, hogy minden reggel 6kor be kell vinni a csecsemőosztályra fürdetésre és vizit után visszahozták. Ennyi ideig plusz ha vizsgálatra viszik nincs veled a baba, de amúgy végig.

2018. jan. 24. 15:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Javítom hogy nem lesz cumi zavaros ha nem cumisüvegből kapja az anyatejet tápszert hanem az itatópohárból.
2018. jan. 24. 15:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Ha van még valakinek mondanivalója ne tartsa magába 😊
2018. jan. 24. 15:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Elfolyt vízzel 14 óràt hemperegtem, méhlepény nem vált le, leszaggatták, fogsort haraptam a kezembe. Érzéstelenítő nélkül varrtak. Akartunk még gyereket, elköltöztünk inkább. Még ott jártam gondozasra, de szülni megyeszékhelyre mentem. Sírógörcsöm volt a bajai kórháztól. Csecsemősök bunkók, gyerekosztály horror. Nem véletlen, hogy sokan mennek Szekszárdra vagy Pécs...
2018. jan. 24. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!