Kb mennyibe kerül összerakni a kórházi csomagot, ha valakinek semmije sincs?
Dehogy írom le, hogy hogyan lett 30-40 ezer, mikor egymás kötekedéseit, beszólogatásait pontozzátok 100%-ra. Először ilyeneket írtok, mi van nem telik wcpapírra, egy sampont nem tudsz megvenni, minek vállalsz gyereket, utána meg, nem bírsz ki 3 napot hajmosás nélkül, ez nem wellnes. És ez szerintetek mind hasznos. Beszóltok, hogy még a wcpapírt is sajnálom magamtól, közben meg olyan tanácsokat adtok, hogy 1000 forintért vegyek hálóruhát a kínaiban. Ki érti ezt? A lényeg, hogy Ti értitek egymást és szerintetek hasznos válaszokat írtatok.
NAGYON KÖSZÖNÖM utolsó előtti hozzászóló hogy ezt leírtad, így talán mások is látják, hogy hogy lett az én listám is 40 ezres. Egyébként nekem is kell (legalább is szeretnék) venni egy új, nagyobb neszeszert, mert nincs akkora, amibe minden beleférne, már csak az is 6-8 ezer ft.
Köszönöm utolsó neked is! És azért még jó pár hozzászólónak köszönöm. Nem pontoztam senkit, mert úgyis felesleges, egyáltalán nem azt tükrözik a százalékok, ami számomra hasznos volt.
Tegnap voltam müllerben, 1-2000 ft-ért voltak hatalmas neszeszerek...a pepcoban szintén ilyen áron lehet venni. De az is megteszi, ha zacskókba pakolsz. Gondolom az akad otthon. Feleslegesen túlbonyolítod a dolgot.
Persze, első gyerek, elhiszem, hogy izgulsz, meg mindent tökéletesre szeretnél, de hidd el, a kórházban nem.ez fog számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!