Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kb mennyibe kerül összerakni...

Kb mennyibe kerül összerakni a kórházi csomagot, ha valakinek semmije sincs?

Figyelt kérdés
Tegnap este olvasgattam, hogy miket érdemes vinni magammal a kórházba szüléshez, meg, hogy mások mit vittek be. Olyanok is vannak, hogy wcpapír, sampon, nedvestörlőkendő. Ezekből csak nem fogom elrakni azt, ami itthon van, meg értelme se lenne, hiszen akkor meg itthonra vehetek másikat. De kell még hálóing (nekem egy sincs) papucs fürdéshez (szintén nincs) stb. Nektek mennyibe került ezt a csomagot összerakni? Ill mennyi áldoztatok rá?

2018. jan. 13. 11:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%

Ne máár, nincs egy nyáron hordott papucsod sem? :D

Nem tudom hol élsz, de biztos van valami piac. 1000 ft körül már vannak papucsok.

Nem muszáj hálóing, mondjuk nálunk a kórházban adtak, abban kellett lenni! De azt is kb 2000 ft körül már tudsz venni.

2018. jan. 13. 11:52
 2/22 anonim ***** válasza:
64%

nekem 1 nap alatt koszolódott a hálóing, így még az a kettő is kevés volt amit vettem :)) szerintem vegyél, 2000 ft a kínain...papucs 1000 ft...

nem tudom mennyi volt, őszintén a 300-500 ezer forintos babakelengye után ez még tényleg számít :)?

2018. jan. 13. 11:55
 3/22 anonim ***** válasza:
48%

2. Szted mindenki 300-500ezerért vásárolja meg a babakelengyét???

Akár 50ezerből is meglehet, ha pl mindent megveszel a jófogáson...

2018. jan. 13. 12:12
 4/22 anonim ***** válasza:
89%
Nekem sem volt semmim. Itthon trikóba alszom, nyáron bőr papucsot hordok. Anya adott hálóingeket, papucsot és köntöst kínaiban vettem. Szoptatós melltartót és nagy bugyikat is venni kellett. Meg Tena betétet. Nagyon max 10.000 Ft volt.
2018. jan. 13. 12:33
 5/22 anonim ***** válasza:
83%
Dechatlonban 690 egy papucs. Én csak a szülés közben voltam hálóingben amúgy leggingsben és egy sima spagettipántos topban.
2018. jan. 13. 12:41
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

“csak nem fogom elrakni azt, ami itthon van, meg értelme se lenne, hiszen akkor meg itthonra vehetek másikat.”

Pedig pont hogy többet érdemes vinni egy csomó mindenbôl.

A nedves törlôkendô nagyon praktikus szülés után, nálam legalább 2elfogyott.

Hálóinget szintén hoztak váltásban (itthon én sem abban alszom, de császoros heggel tényleg ez a kényelmes, a leggings szerintem nem praktikus), abból is min. 2.

Papucsot leírták elôttem, ez azért nem szabad, hogy gondot okozzon.

Sampont meg miért ne vihetnéd az otthonit? Nem fogsz mindennap hajat mosni valószínûleg...

2018. jan. 13. 12:55
 7/22 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk saját ruhában nem lehet lenni, csak a kórháziban.
2018. jan. 13. 13:06
 8/22 anonim ***** válasza:
77%
Otthonra vehetsz masikat?! Hat ez durva.
2018. jan. 13. 13:13
 9/22 anonim ***** válasza:
82%
3: mindent a jofogason vettunk illetve unokatesoktol kptunk....nekunk igyvolt 150 ezer....az 50 ezres koltsegvetesedre kivancsi volnek tekintettel arra hogy csak egy ujszulott babakocsi 15 ezer, a legolcskabb darab is...
2018. jan. 13. 13:15
 10/22 anonim ***** válasza:
71%

Most komolyan, nem tudod összeadni a hálóing, budipapír, papucs, stb. árát?? Ne haragudj meg de ez azért kemény...

Vagy Te vagy a gyeses kérdező aki azt firtatta hogy ki mit vesz a gyesből? Mert akkor mindent értek.

2018. jan. 13. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!