Kb mennyibe kerül összerakni a kórházi csomagot, ha valakinek semmije sincs?
Ne máár, nincs egy nyáron hordott papucsod sem? :D
Nem tudom hol élsz, de biztos van valami piac. 1000 ft körül már vannak papucsok.
Nem muszáj hálóing, mondjuk nálunk a kórházban adtak, abban kellett lenni! De azt is kb 2000 ft körül már tudsz venni.
nekem 1 nap alatt koszolódott a hálóing, így még az a kettő is kevés volt amit vettem :)) szerintem vegyél, 2000 ft a kínain...papucs 1000 ft...
nem tudom mennyi volt, őszintén a 300-500 ezer forintos babakelengye után ez még tényleg számít :)?
2. Szted mindenki 300-500ezerért vásárolja meg a babakelengyét???
Akár 50ezerből is meglehet, ha pl mindent megveszel a jófogáson...
“csak nem fogom elrakni azt, ami itthon van, meg értelme se lenne, hiszen akkor meg itthonra vehetek másikat.”
Pedig pont hogy többet érdemes vinni egy csomó mindenbôl.
A nedves törlôkendô nagyon praktikus szülés után, nálam legalább 2elfogyott.
Hálóinget szintén hoztak váltásban (itthon én sem abban alszom, de császoros heggel tényleg ez a kényelmes, a leggings szerintem nem praktikus), abból is min. 2.
Papucsot leírták elôttem, ez azért nem szabad, hogy gondot okozzon.
Sampont meg miért ne vihetnéd az otthonit? Nem fogsz mindennap hajat mosni valószínûleg...
Most komolyan, nem tudod összeadni a hálóing, budipapír, papucs, stb. árát?? Ne haragudj meg de ez azért kemény...
Vagy Te vagy a gyeses kérdező aki azt firtatta hogy ki mit vesz a gyesből? Mert akkor mindent értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!