Csaszaros anyukak, ti kivartatok a 6 hetes kontrolt a szeretkezessel?
12.34! Konkrétan senkinek és ahogy írtam ,azoknak akik kételkednek az orvos utasításában! Ez ma a második ilyen kérdés!
Nem véletlen a tilalom és az orvosok ezt el is magyarázzák érthetően!
Nem kell itt osszekapni a kerdesemen :) kerdesem az volt , hogy ti kivartatok a 6 hetet? nem kell itt osztani az eszt,(7,17-es) kivancsi voltam a ti tapasztalataitokra, az hogy en mit csinalok, az az en dolgom, amugy termeszetesen en is kivarom az idot...
Koszi a tobbiek valaszat!
Még jó,hogy aki nem halt bele senki ha 6héttel előbb sexelt:-D
Szerintem az orvos tudja a tutit,de ha egy nő ad magára akkor ő is érzi,ha kívánja és már nem vérzik..2császim volt és mindkettő után picit hamarabb volt sex,és nem fertőződtem meg!Ha ugy érzed minden oké magaddal akkor szerintem nyugodtan!
Ha egy nő ad magára akkor nem vár? Ez aztán az okos komment!
Kedves kérdező ezzel már biztos megvagy elégedve, úgyis ezeket a válaszokat várod!
Ő már elég okos neked?
Lásd előttem válaszoló!
Mindenképp várni kell de ez nekem is egyértelmű volt, nem is kellett az orvosnak mondani.
A "császis" igényes anyuka , örüljön neki , hogy nem lett semmi baja!
Sajnos az én barátnőm nem volt ilyen szerencsés, úgy vérzett utána , hogy rögtön vitték a műtőbe és nagyon megszégyenítették, hogy nem várt.
Mondanom sem kell, hogy utána már nem volt olyan sietős neki , hogy sexeljen!
Azt észt pedig ott kell osztani ahol kevés van!
Mondjuk én a "császis" anyukának kapasbol soron kívül utalnám is:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!