Tudni fogom, mikor itt az idő? A szülési fájások felismerhetők?
Nyugi, sztm minden kismama parázik, hogy nem fogja felismerni a fájásokat :)
Hidd el, fel fogod ismerni, a 10 percesek után meg még bőven lesz időtök beérni. Mi 10 percre lakunk a kórháztól, így én azután mentem be, miután már 1 órán keresztül szabályos 5 perces fájásaim voltak, és még így is 4 órát vajúdtam a kórházban.
Nyugi és könnyű szülést!
20 hós kislány anyukája
Itt egy ellenpélda :)
Éjjel 11-től írtam a "fájásokat", nekem rögtön 6 percesek voltak. Négy percesekkel mentem be a kórházba, reggel, de még mindig nem volt biztos, hogy szülni fogok. Nem voltak egyáltalán erősek, ha nem néztem volna minden nap a perceket, simán azt gondoltam volna, hogy csak jóslók. Még aludtam is egyet közben. Nem ment el a nyákdugó, nem folyt a víz, stb.
Az utolsó héten már nem árt nagyon figyelni a tested, minden apró feszülést írnék, és inkább menj be feleslegesen kétszer, mint egyszer késve....
Hát pl én nem ismertem fel a fájásokat.
Nekem is rögtön öt percesekkel kezdődtek, ahogy az egyik válaszoló is írta, de énis túl gyengének éreztem. Szerencsére én már benn voltam a korházba, be kellett feküdnöm túlhordás miatt. Este figyeltem én hogy ötpercesek, de gondoltam ez még nem lehet az,az erősebb lenne. Aztán reggel már két percesek voltak, de még mindig nem voltam biztos. Aztán vérezni kezdtem egy kicsit akkor mentem a nővérhez, hogy valami nem stimmel.
Kérdezte, hogy és úgy érzem szülné fogok? Visszakérdeztem hogy honnan kéne tudnom még sohasem szültem. :D
Csinált egy ctg-t is utána kísért is a szülőszobára.
Tudni fogod;) Én még a harmadik gyereknél is feltettem azért ezt a kérdést magamnak és a férjemnek is...
Aztán azon az estén, amikor a harmadik babámmal megindult a vajúdás, rögtön tudtam, hogy itt órákon belül baba lesz, a férjem nem hitt nekem. Mondván, délután még teljesen jól voltam, kirándultunk, és még vissza van 2 hét! De én akkor már fogtam, összepakoltam a kórházi cuccot, és mentünk a kórházba:)
persze, tudni fogod!
nekem is 5 percesekkel indult este, egész éjjel 3-5 perces fájásaim voltak, majd 2 órát kocsikáztunk a férjemmel a kiválasztott helyre, és délután lett csak meg a baba. várhattam volna én a magzatvizet...
én se hittem, hogy tudni fogom, és mégis.
ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!