Milyen az a kéjgáz, amit fájdalomcsillapítóként adnak szülés közben?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy annak valóban van-e fájdalomcsillapító hatása, és hogy tényleg "be lehet tőle kábulni"? Ja és büdös?2010. jún. 4. 13:55
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nem a dinitrogén-oxid?
2/7 anonim válasza:
én ezt akartam kérni anno,de azt mondta a dokim,h az olyan,h "ebben hinni kell,mert csak akkor hat".Bár,mondtam neki,h az nekem pont elég,mert a gerincemet nem fogom szurkálatni,de szerencsére nem kellett semmi.Első babámat 2 óra alatt érzéstelenités nélkül megszültem:-)EGy CsoDA volt:-)
3/7 anonim válasza:
Szia!
Én szívtam gázt szülés alatt.Edát már nem is kérhettem volna,mert majdnem négy ujjnyira ki voltam tágulva, amikor felmentem szülőszobára.Az első szippantás után azt mondtam, hogy ez nekem nem kell, teljesen bekábultam, de a következő fájásnál csak szívtam.A fájdalmat nem enyhítette, de az agyamat egy kicsit tompította, így jobban el tudtam viselni.Szaga nincs ha jól emlékszem.Nem tudom, kába voltam.:-)
4/7 anonim válasza:
Nekem azért hozta a doki, hogy könnyebben ellazuljon és táguljon a méhszáj, legalábbis ezt mondta. Nem voltak túl erős fájásaim oxitocinnal sem, így mondtam is, hogy várjunk még vele, amikor már nem bírom:) De azt mondta, hogy csak szívjam, hát szívtam. Nincs szaga, engem nem kábított el, de nem éreztem nagyobbnak a fájásokat egészen a végéig, úgyhogy valamit biztos használt. Csak az a rossz benne, hogy eleinte baromi nehéz a maszkból lélegezni.
5/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem van valami kis gyógyszertári szaga, legalábbis nekem olyan volt. Először egész jó volt, tompította a fájásokat, aztán mikor már a toló fájások előtt voltam nem ért már semmit, sőt nyűg volt beleszívni is, így félre is raktam.
6/7 anonim válasza:
A dokim azt mondta, csak akkor használ, ha folyamatosan szívom. Akkor jó, ha már mozog a mennyezet.
2 slukk a gázból, egy a friss levegőből. Na hát, mozgott a mennyezet, az biztos.
Tolófájások előtt félretettem, nem kellett már.
Másnap émelyegtem, szerintem ettől, meg a fáradtságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!