Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pánikbeteg vagyok és ha nem...

Pánikbeteg vagyok és ha nem szülhetek császárral nem is kell gyerek. Hogy megy ez?

Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 19:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
71%
Hát, ha neked ez ilyen, hogy ha nem, akkor "nem kell a gyerek", akkor tényleg jobb, ha nem is lesz.
2018. jan. 5. 21:38
 22/35 anonim ***** válasza:
92%

Én is pánikos vagyok.

2 gyereket szültem természetes úton, pedig megfordult a fejemben hogy mi van ha rámjön a roham. De rájöttem, hülye vagyok, mi lenne, hát a legjobb helyen vagyok, orvosok között. A szülés csodálatos lelki élmény volt, még csak eszembe sem jutott a betegségem közben!

2018. jan. 5. 21:50
 23/35 anonim ***** válasza:
50%
Szóval aki azt írja, hogy "jobb ha nem is lesz gyereked és pont", az hasznosabb válasz, mint az, hogy "tégy úgy, ahogy a leginkább kiegyensúlyozottnak érzed magad"... Értem, mi sem indokolja jobban, higy lepontozzatok, mint hogy nem tudtok már hogyan utálatoskodni...jahj de szánnivalóak vagytok :D (ez nem neked szólt, kérdező)
2018. jan. 5. 22:15
 24/35 anonim ***** válasza:
15%
Kedves utolsó és kérdező. Igen ilyen hozzá állással jobb is ha nem szül. És nem azért mert itt mindenki h#:lye és csak osztja az észt... itt olyanok szóltak hozzá akiknek van fogalmuk az ,hogy mi mivel jár és ahogyan olvasom szintén ilyen helyzetben lévők írtak. Ebbe már csak az a poén ,hogy manapság szokás az emberek között(föleg itt) ,hogy kitalálják ők ilyen meg olyan betegek . Itt vagyok kismamaként .. valószínű méreteimből adódóan nem biztos,hogy természetes úton megtudok szülni de nagyon szeretném ... ugyanis a kisöcsém élete múlott rajta,sürgősségi császárral jött világra . Láttam édesanyám mit szenvedett még másfél héttel utána is .. arról nem beszélve ( tény és való mindenki más és más) nem gyógyult meg neki valami szépen . Nekem életem legnagyobb törése az lesz ,hogy van rajtam egy vágás mert képtelen voltam megszülni a gyermekem ...
2018. jan. 6. 00:21
 25/35 anonim ***** válasza:
69%
Ennyi tudatlan libát! Amúgy nem baj, hogy fogalmatok sincs mi az a pánikbetegség, csak mondjuk én ha valamiről nem tudok semmit, arról nem mondok véleményt. A császár nekem nem fájt, nyugat europában lehet kérni is, nem egy nagy ügy, a pszichiáterrel meg beszélni kell, hogy mi lesz szülés után, mert akkor aztán rengeteg menrális nyavalya kijöhet, hormonális okok miatt.
2018. jan. 6. 06:43
 26/35 anonim ***** válasza:
62%

Látod 24-es! Amiképp írtam...generáljátok magatoknak a szuperanyuság idiótaságait és teszitek vele tönkre a bolsogságitokat: "emlékeztetni fog hogy képtelen voltam megszülni..."... Szörnyű, hogy még a mai napig itt tartunk, hogy csak az az anyuka, aki meg TUDTA és AKARTA szülni a gyerekét, TUDTA és AKARTA szoptatni x évig, a többit meg sanyargassug lelkileg. Mertugye olyenkor automatikus ám a siker! Rámondjátok simán ezek alapján valakire, hogy jobb ha nem lesz gyereke, mert szörnyű ostobák vagytok, egy nagy adag előítélettel meg felsőbbrendűség érzéssel.

De én mégiscsak azt javaslom a kérdezőnek, tegyen rátok, mert csakis akkor tud majd boldog kismama lenni, és ha ehhez az is kell, hogy császározzák, akkor legyen! A valóság az, hogy nektek ebbe nincs beleszólásotok, orvost úgyis talál vagy kap javaslatot, és majd ő eldönti nekik mi lesz a jó -ti meg tegyétek meg, hogy nem próbáltok ezért senki lelképe sem taposni.

2018. jan. 6. 07:07
 27/35 anonim ***** válasza:
79%

Ez az "akkor nem is kell gyerek" szöveg kelti az emberben a hisztis tini benyomást.

Persze lehet, hogy csak szerencsétlen a megfogalmazás, és egy éret személyiségű felnőtt fogalmazta meg a kérdést. A válasz pedig az, hogy a jól kezelt pánikbetegség nem indokolja a császármetszést. Kezeletlen állapotban pedig jobb lenne nem vállalni a gyermeket.

2018. jan. 6. 10:59
 28/35 anonim ***** válasza:
87%

" képtelen voltam megszülni". - hát ne haragudj de hogy lehet ilyet írni? Komolyan ez jutna eszedbe az (okkal elvégzett) császármetszésedről?

Én is császáros voltam (szintén a méreteim miatt nem fért ki a gyerekem), de ha ránézek a hegemre jó érzés tölt el, hogy az azért van ott mert van a fiam, akinek a legjobban örülök a világon! Ez nem szégyenfolt, ne így állj hozzá!

Kívánom, úgy szülj, ahogy szeretnél, de ha császár lesz sincs vége a világnak!

2018. jan. 6. 10:59
 29/35 anonim ***** válasza:
76%
Azzal nincs gond hogy pánikbeteg és gyereket akar. Még valahol mélyen talán azt is el tudom fogadni hogy emiatt akarjon császárral szülni. De ez hogy " akkor nem is kell gyerek, meg ott ölném meg magam"...Ez hiszti.
2018. jan. 6. 11:59
 30/35 anonim ***** válasza:
47%
Igen, valóban jobb hogy császárnál nagy tűket bökdösnek beléd, három rétegben felvágnak, varrnak, az orvos könyékig van a vaginádban miközben a tágítókat húzgálja át rajtad, és ezeket mind érzed. Még ha nem is fáj, de érzed. És arról az esetről még nem is beszéltem, hogy mi van akkor, ha nem hat rendesen az érzéstelenítő és érzed ahogy vágnak? Mert velem ez történt. Kb 10 percig hatott, utána mintha mi se történt volna.
2018. jan. 6. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!