Pánikbeteg vagyok és ha nem szülhetek császárral nem is kell gyerek. Hogy megy ez?
Én is pánikos vagyok.
2 gyereket szültem természetes úton, pedig megfordult a fejemben hogy mi van ha rámjön a roham. De rájöttem, hülye vagyok, mi lenne, hát a legjobb helyen vagyok, orvosok között. A szülés csodálatos lelki élmény volt, még csak eszembe sem jutott a betegségem közben!
Látod 24-es! Amiképp írtam...generáljátok magatoknak a szuperanyuság idiótaságait és teszitek vele tönkre a bolsogságitokat: "emlékeztetni fog hogy képtelen voltam megszülni..."... Szörnyű, hogy még a mai napig itt tartunk, hogy csak az az anyuka, aki meg TUDTA és AKARTA szülni a gyerekét, TUDTA és AKARTA szoptatni x évig, a többit meg sanyargassug lelkileg. Mertugye olyenkor automatikus ám a siker! Rámondjátok simán ezek alapján valakire, hogy jobb ha nem lesz gyereke, mert szörnyű ostobák vagytok, egy nagy adag előítélettel meg felsőbbrendűség érzéssel.
De én mégiscsak azt javaslom a kérdezőnek, tegyen rátok, mert csakis akkor tud majd boldog kismama lenni, és ha ehhez az is kell, hogy császározzák, akkor legyen! A valóság az, hogy nektek ebbe nincs beleszólásotok, orvost úgyis talál vagy kap javaslatot, és majd ő eldönti nekik mi lesz a jó -ti meg tegyétek meg, hogy nem próbáltok ezért senki lelképe sem taposni.
Ez az "akkor nem is kell gyerek" szöveg kelti az emberben a hisztis tini benyomást.
Persze lehet, hogy csak szerencsétlen a megfogalmazás, és egy éret személyiségű felnőtt fogalmazta meg a kérdést. A válasz pedig az, hogy a jól kezelt pánikbetegség nem indokolja a császármetszést. Kezeletlen állapotban pedig jobb lenne nem vállalni a gyermeket.
" képtelen voltam megszülni". - hát ne haragudj de hogy lehet ilyet írni? Komolyan ez jutna eszedbe az (okkal elvégzett) császármetszésedről?
Én is császáros voltam (szintén a méreteim miatt nem fért ki a gyerekem), de ha ránézek a hegemre jó érzés tölt el, hogy az azért van ott mert van a fiam, akinek a legjobban örülök a világon! Ez nem szégyenfolt, ne így állj hozzá!
Kívánom, úgy szülj, ahogy szeretnél, de ha császár lesz sincs vége a világnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!