35. hétben vagyok,32 hetesen voltam UH-on akkor faros volt a babám. Legközelebb 38 hetesen kell mennem UH-ra és NST re is. Máshol is igy van?
Figyelt kérdés
attól félek hogy nem fordul meg és beindul a szülés, vagy farosan nem is szokott beindulni?Bocs a buta kérdésekért ,de nem tudom mire számítsak ,nincs fogadott orvosom sem .2018. jan. 4. 14:48
1/8 anonim válasza:
Beindulhat farosan. Nálam 2,5 éve még úgy volt, hogy 28-30. hét között kellett menni, meg a 36-38. hét között. 29 és 36 hetesen voltam, faros volt, az utolsónál kiírtak programcsászárra 38+6-ra. De nyugi, ha be is indul farosan, azért nem lő ki az a gyerek olyan gyorsan, hogy ne érj be vele a kórházba :)
2/8 A kérdező kommentje:
igen, de akkor is meg császároznak ha beindul vagy akkor lehetséges hogy siman próbálunk ?
2018. jan. 4. 15:08
3/8 anonim válasza:
Nst-re nem 36. héttől kell menni??
Fiam 36+3-on fordult be, rá 2 hétre született. Nincs veszve semmi! De ha faros marad, akkor is ki fog jönni onnan, vagy így, vagy úgy. ;)
4/8 anonim válasza:
Orvosfüggő, de nagyon kevés doki enged első babát farosan hüvelyi úton szülni. Esélyesebb, hogy egyből visznek császárra.
5/8 A kérdező kommentje:
én is ugy tudtam hogy 36 hetesen kel menni nst re. ma hívtam a kórházat és 38 hetesen kell menni kivették a 36.hetit és az UH ra is csak 38 hetesen kell.borzasztó
2018. jan. 4. 15:38
6/8 anonim válasza:
Végig faros volt a kislányom, csak a 38. héten kellett NST-re mennem. 39. héten programozott császár lett.
7/8 anonim válasza:
"attól félek hogy nem fordul meg és beindul a szülés"
És akkor mi fog történni? Semmi. Bemész a kórházba, ott meg bevisznek a műtőbe. Azért az első gyerek jellemzően nem szokott olyan gyorsan kipottyanni, hogy ne érj be.
Nem hiszem, hogy bárhol az országban első szülésnél engedik farosan megszületni hüvelyi úton.
8/8 anonim válasza:
Itthon nem gyakori a hüvelyi úton történő faros szülés.Nagy gyakorlatot igényel az orvostól.Ha ìgy marad a baba akkor csàszàroznak.De még meg is fordulhat :) Nyugi!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!