Szülés után ha gondjaim vannak a gátvarrással, ahhoz a dokihoz menjek akinél szültem?
Igen, ez hüvelyplasztikának számít :( Altatás, stb...
Én is így jártam, de plasztikáztatni csak az utolsó szülésem után fogok. Budapesti a dokid?
Igen, budapesti. Lelkiismeretes, kedves, jó szakember. Eléggé felkapott szülész-nőgyógyász. Szóval nem is értem. De betudom annak, hogy ő is ember. Ezért nem fogom leváltani, mert örülök, hogy találtam egy nőgyógyászt, akiben megbízhatok.
Érdemes megvárni az utolsó szülést? Igazából lehet, hogy lesz 5-6-7 év a gyerekeim közt, akkor várjam meg azt a hosszú időt? Addig beszippantom a strandon a vizet a medencéből... :( Remélem, nem az összeset :)
14:02-es vagyok. Ha ilyen "sok" időkülönbséggel terveztek kistesó(ka)t, akkor tényleg ne várj a plasztikával! Mi kb. 20 hónapot várunk a következővel, úgyhogy annyit kibírok. 4-5-6 évig én se várnék, mert elég zavaró! Nálam főleg szex közben jön ki a hatása: egyáltalán nem érzem a behatolást :( Bent már nincs probléma ;), de azért hiányzik a "kapu" mindketőnknek.
Viszont érdekes egybeesés, mert az én dokim is egy felkapott, budapesti doktor... Nem szűkítjük a kört priviben?
Egyébként nekem azt mondta, hogy igen, ő maga megplasztikáz és vele is fogom majd csináltatni.
Akkor ez a kérdés megoldódott, mert az enyém egy budai kórházban.
Egyébként a 6 hetes kontrollon nem mondott semmit a tág hüvelybemenettel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!