Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ha gondjaim...

Szülés után ha gondjaim vannak a gátvarrással, ahhoz a dokihoz menjek akinél szültem?

Figyelt kérdés
A hüvelybemenetnél egy kicsi részt nem varrt össze, és azon felül hogy béna, nagyobb lett a bejárat. ha pukizok vagy nagyot lépek belemegy a levegő és nagyon idegesítő... ezen nem segít a hüvelytorna mert a belső rész nem tág, visszament szépen. A varrással van a bajon. Ha visszamegyek hozzá, ő megcsinálja vagy elküld máshová? Össze akarom varratni rendesen. Hüvelyplasztikának számít ez már?
2010. jún. 3. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a gátvarrást a szülészem csinálta, ő vette ki a varratot és a 6 hetes kontrollon is ő nézte meg, hogy minden oké-e. Ha ő csinálta, szerintem hozzá menj vissza. Bár most gondolkodom... Ha ilyen béna volt, lehet nem hozzá kellene fordulnod...
2010. jún. 3. 22:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Magam is csodálkozom, mert nagyon jó szakember. Mondjuk senki sem tökéletes, és tényleg olyan kis rész alig látszik de nagy változást okozott.
2010. jún. 3. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Igen, ez hüvelyplasztikának számít :( Altatás, stb...

Én is így jártam, de plasztikáztatni csak az utolsó szülésem után fogok. Budapesti a dokid?

2010. jún. 5. 14:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, budapesti. Lelkiismeretes, kedves, jó szakember. Eléggé felkapott szülész-nőgyógyász. Szóval nem is értem. De betudom annak, hogy ő is ember. Ezért nem fogom leváltani, mert örülök, hogy találtam egy nőgyógyászt, akiben megbízhatok.

Érdemes megvárni az utolsó szülést? Igazából lehet, hogy lesz 5-6-7 év a gyerekeim közt, akkor várjam meg azt a hosszú időt? Addig beszippantom a strandon a vizet a medencéből... :( Remélem, nem az összeset :)

2010. jún. 6. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha jó szakember, akkor menj vissza hozzá, és mond el a panaszod. Gondolom fizettél is neki a szülésért, úgyh nyugodtan reklamálhatsz. Majd ő elmondja mi ilyenkor a teendő, hogyan lehetne korrigálni. Ha nem tetszik a válasza még mindig tudsz más orvostól is tanácsot kérni
2010. jún. 6. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:

14:02-es vagyok. Ha ilyen "sok" időkülönbséggel terveztek kistesó(ka)t, akkor tényleg ne várj a plasztikával! Mi kb. 20 hónapot várunk a következővel, úgyhogy annyit kibírok. 4-5-6 évig én se várnék, mert elég zavaró! Nálam főleg szex közben jön ki a hatása: egyáltalán nem érzem a behatolást :( Bent már nincs probléma ;), de azért hiányzik a "kapu" mindketőnknek.

Viszont érdekes egybeesés, mert az én dokim is egy felkapott, budapesti doktor... Nem szűkítjük a kört priviben?

Egyébként nekem azt mondta, hogy igen, ő maga megplasztikáz és vele is fogom majd csináltatni.

2010. jún. 7. 15:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Szűkítsünk még itt, anonim módon: hol székel a dokid? Az enyém a SOTE II-n. :)
2010. jún. 7. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor ez a kérdés megoldódott, mert az enyém egy budai kórházban.

Egyébként a 6 hetes kontrollon nem mondott semmit a tág hüvelybemenettel kapcsolatban?

2010. jún. 8. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!