Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van aki csak nagyon későn...

Van aki csak nagyon későn tudott elmenni a 6 hetes kontrollra?

Figyelt kérdés
Bár tudom, hogy fontos lenne, de sehonnan nem tudok időt szakítani rá, és már két hónap eltelt a szülésem óta...
2017. dec. 27. 10:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

anyósom vigyázott rá. a dokim este rendel(magán) így meg tudtuk oldani!

valahogy muszáj lenne megoldanod és elmenni!!!

2017. dec. 27. 13:23
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

Szülés utáni depresszió miatt csak 6 hónap után mentem vissza.

Nem csesztek le (természetesen addig szex sem volt a párommal,amig orvos nem látott).

Rettegtem a vizsgálattól,az orvosoktól,engem annyira megviselt a szülés.

2017. dec. 27. 13:30
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Az egészséged érdekében menj el. Csak tud rá vigyázni valaki pár órára.
2017. dec. 27. 14:27
 14/18 anonim ***** válasza:
43%
Kèpzeljétek el, az én barátnőm egyszerűen nem ment vissza a hat hetes kontrollra, ráadásul császáros volt. Megmondtam neki, hogy nem normàlis. Azt mondta, nincs kedve...
2017. dec. 27. 15:10
 15/18 anonim ***** válasza:
43%
Mit csinálsz ami miatt nincs erre fél órád?
2017. dec. 27. 15:34
 16/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, és a többi okostojás! Nekem csak a rendelésre eljutni több, mint fél óra. Nyilván Budapesten laksz ha te ilyen gyorsan el tudod intézni, de próbálj meg egy kicsit túllátni a saját szemszögeden. Vidéken lakom, és a legközelebbi orvos externista, tehát csak akkor tudja megkezdeni egyáltalán a rendelését, ha az előző munkahelyén végzett. Emiatt 2-3 órás késéssel tudja csak megkezdeni a rendelését (magánrendelésre még több idő eljutni). De még így is összetehetjük a két kezünket, hogy egyáltalán van egy nőgyógyásza a több településből álló térségünknek aki elvállalta, hogy kijár. Mindent egybevéve fél napot rá kell szánni.

A többi válaszolónak köszönöm hogy megértette, hogy a későn eljutásra kérdeztem rá, nem pedig arra, hogy mi van ha nem megyek el. Ezekre a tapasztalatokra voltam kíváncsi, köszönöm a válaszotokat!

2018. jan. 4. 10:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Értem, én is naponta 2 órát ingázom.

Szóval nincs akinél letehesd a babát 2-3 órára? Mert erre nem válaszoltál, csak leosztottál mindenkit.Mert ezek szerint még most se voltál.

De mi lenne, ha felhívnád az orvost, hogy picibabával vagyés hadd mehess be elsőnek? Hm?

2018. jan. 4. 11:02
 18/18 anonim ***** válasza:

De miért is kellene letenni egy ilyen pici babát valakinél? Főleg ha több óráról van szó?

Bedobja a kendőbe és viszi magával. Vagy az autósülésbe. Vagy a babakocsiba.

Csípőszűrésre is el kell vinni a babát, az is kb 6 hetesen van, ha jól rémlik. Szóval nem is értem, miért javasolják, hogy ne vigye magával.

Nálunk Zalaegerszegen pl az asszisztens egy szó nélkül átveszi a babát és eldajkálja addig az 5 percig, amíg az anyukát megvizsgálják.

2018. jan. 8. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!