Meddig normális, hogy húzódik a sebem császár után?
Figyelt kérdés
Persze, tudom, nagy hasi műtét, ráadásul nekünk nagyon sürgős volt, így jóval nagyobbat vágtak az átlagnál. De minden ismerősöm tök jól volt a varratszedés után szinte azonnal, nekem meg lassan 3 hét után is olyan érzésem van 1-2 mozdulatnál, mintha szét akarna nyílni az egész vágás. Amúgy szép a seb, nem váladékozik, alig látszik, csak egy vékony kis vonal, de ha kicsit többet sétálok akár csak lakáson belül is, pl a babával, akkor borzasztóan tud húzódni. Elég para ilyenkor, nehogy szétnyíljon, most pl nem merek elmenni fürdeni sem emiatt.
Nektek mennyi idő volt, amíg megszűnt ez a feszítő érzés? Nem lesz baj, ugye?
2017. dec. 25. 21:45
1/6 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan mert 6 éve volt de hetekig húzódott az tuti.Volt h elaludt rajtam a baba és emiatt fel sem tudtam állni..
2017. dec. 25. 21:51
2/6 anonim válasza:
Teljesen normalis! Nekem 2 császárom volt, legutóbbi 4 hónapja és meg mindig érzékeny... az első 2 hétben azt hittem nem elem túl.
2017. dec. 25. 22:32
3/6 anonim válasza:
Nekem egy hónap kellett ahhoz, hogy végre fájdalom nélkül tudjak felülni és úgy általában mozogni... 2 császárom volt, az egyik sürgősségi. A különbség csak abban volt, hogy több vért vesztettem az első alkalommal (műtét+az első 2 hét) de összeségében kb ugyanúgy 1 hónap volt a fájdalmas időszak. Ülőfürdőt ne vegyél amíg a dokid a kontroll után azt nem mondja hogy szabad.
2017. dec. 25. 22:47
4/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem lévőkhöz. 4 hónapja volt sürgősségi császárom. Varratszedés után is iszonyatos fájdalmaim voltak, a párom segített felállni, leülni stb. Persze ismeretségi körömben csak ilyeneket hallottam: “Óó nem fáj az, nekem már 2-3 nap után nem fájt”. Hát nekem jó 3 hét kellett mire javulni kezdtem. Amúgy meg a heg most is érzékeny még, pl ha hozzáérek annyira fura érzés, nemtudnám megmondani mit érzek olyankor.
2017. dec. 25. 23:58
5/6 anonim válasza:
Nekem is sürgősségi volt.
10 hónapos mult a fiam,de még mindig szokott húzódni néhány mozdulatnál.fájni szokott pl ha nem ülök rendesen hanem lecsuszva és odaül a fiam(speciel ráül :D) akkor is fáj.óvatosan mozogj,neked még vigyázni kell rá mert friss!
2017. dec. 26. 08:20
6/6 anonim válasza:
3 hete sürgősségi császároztak, nekem még mindig rettenetesen fáj, főleg a belső varratok, a külsőt csak néha érzem feszíteni, ott szinte érzéketlen a bőröm. Viszont a belsők rettenetesen tudnak néha fájni, babát nem is tudom a hasamra tenni, és az oldalaimra is csak rövid időre, nehezen tudok fordulni. Az ágyból kikászálódni még mindig kell 1-2 perc... :( remélem, hogy elmúlik majd, most még olyan távolinak tűnik, hogy végre rendesen mozoghassak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!