Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után nem jelent...

Császár után nem jelent gondot a pici felemelése? Vagy kell az elején a segítség?

Figyelt kérdés
2008. okt. 25. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
5 kg a súlyhatár, amit emelhetsz. De persze ha úgy érzed, kérj segítséget az első hetekben.
2008. okt. 25. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
már nem azért, de a kórházban sem fogja emelgetni helyetted senki. Mire hazamész meg már tök jól leszel, legalábbis én úgy voltam. De nem jelent gondot, fel lehet emelni!
2008. okt. 25. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ma már nem olyan a császár mint régen.Mire hazamész már szépen fog gyógyulni.Az biztos hogy fájni fog,de ki lehet bírni
2008. okt. 25. 13:48
 4/6 A kérdező kommentje:
A fájdalomtól nem félek, volt már hasi műtétem. Inkább az emelés ami nem ment utána, ezért kérdeztem. Köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 25. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem hétfőn este nyolckor volt császárom és már másnap reggel lábra álltam. Bár majd bele haltam. Eleinte rossz hajolni de meg lehet "szokni".

Kitartás és jó babázást.

2008. okt. 25. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát,az eleje nem a legkönnyebb,de emelni szerintem tudsz majd,én legalábbis tudtam...Az állás és járkálás sokkal rosszabb volt,de egy hét után az is jól ment-csak kicsit lassan.
2008. okt. 26. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!