Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti szülés után mennyi idővel...

Ti szülés után mennyi idővel kezdtetek újra szexuális életet élni a párotokkal?

Figyelt kérdés

És milyen volt az első alkalom? Mennyire fájt a behatolás? Ettől függetlenül azért jó volt, tudtátok élvezni ti is?

Még ha lehet, azt odaírhatnátok, hogy a szülés során metszettek-e titeket, vagy szakadtatok-e kívül-belül, és mennyire.

2017. dec. 17. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

5 hét után, nem vágtak, pici repedés miatt 3 öltést kaptam.

Nem fájt és tán életem legjobb orgazmusa volt az akkori, 5 hét kihagyás után már minden bajom volt a szexhiány miatt :DD

2017. dec. 18. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Vágtak, nem szakadtam, az 5. héten már nem véreztem és kívántam a férjemet így akkor szeretkeztünk először. Nagyon óvatosan csináltuk, fájt picit, főleg a vágás helye és kényelmetlen is volt az egész.
2017. dec. 19. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:
#5. válaszoló vagyok, nem tudom miért lettem lepontozva. Csak az igazat írtam, ahogyan én megèlem, de úgy látom a többiek sem adtak elég hasznos választ valaki(k) szerint...
2017. dec. 19. 21:40
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 ne törődj vele. Valakiknek fáj, hogy emberek élvezik a szexet és nem húzzák le a rolót az első terhesség elején. ;) nekem nagyon jó volt olvasni a válaszokat. (A 4es vagyok amúgy). Nagyon féltem a gyermekágyas időszaktól. Talán jobban féltem a 6 hét szexmegvonástól mint a szüléstől. Mindenki azt mondta, hogy eszembe se fog jutni 6 hétig a szex, és majd a hormonok így meg a fáradtság úgy. Én komolyan szégyelltem magam, amikor szülés után 2 héttel elkezdtem sóvárogni a férjem után. Azt hittem, valami baj van velem. Mindenhol csak arról lehet olvasni,hogy a női libidó visszatérése hónapokba telhet, és legyen türelmes a férj. Sehol, egyetlen cikk sincs arról, mi vam akkor, ha a kelleténél hamarabb tér vissza a vágy. A kórházban kaptam egy brossúrát, amiben egy bekezdés erejéig szót ejtettek a gyermekágy alatti intimitásról. Pedig nagyon fontos lenne, hogy ez a 6, vagy még több hét ne érintés és intimitás nélkül teljen.
2017. dec. 19. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!