Csaszarom volt es féltem, de én a hegem miatt. 6 hetes konrollon mondta a doki h mehet a menet, de ha félek es megnyugtat várjak 1 hetet rá.
Aztán alog 7héttel szules utan csinaltuk. Fura volt igyis, kellett sikosito mert szules utan meg 3 honapig nem nedvesedtem.
2017. dec. 17. 21:13
2/14 anonim válasza:
Kb 3 hónap után voltunk együtt először, gátmetszésem volt, olyan volt, mint szülés előtt
Egyáltalán nem fájt
2017. dec. 17. 21:53
3/14 anonim válasza:
Mindharomszor a hat hetes kontroll utan.
Huvelyi szules, volt gatmetszes.
Het-nyolc het mulva mar jo volt.
2017. dec. 17. 22:22
4/14 anonim válasza:
Császárral szültem mind a két gyereket. Szülés után 2-3 héttel elkezdtünk pettingelni. Az nagyon jó volt, egy ideig kielégítő is volt, de kb.4 hét után már nagyon szenvedtünk. Számoltuk az órákat, mikor telik le a 6 hét. Amikor véget ért a kényszerpihenő, egymásnak estünk. Kb.olyan volt, mintha újra elveszteném a szüzességem. Aztán minden alkalom egy kicsit jobb lett.
2017. dec. 17. 23:12
5/14 anonim válasza:
Hüvelyi úton szültem, volt gátmetszèsem, de nem nagy vágás. 6 hét után próbálkoztunk, de fájt. Időbe telt, amíg élvezni tudtam, de még mindig nem a régi. Már magyon jó, de az elején még mindig megvan az erős érzékenység. Viszont még sokszor szopizik a fiam, állítólag ez is befolyásolja. 8,5 hónapja szültem.
2017. dec. 18. 00:35
6/14 anonim válasza:
Hat hetes kontroll után. Hüvelyi úton szültem. Nem szakadt semmi, sehol szerencsére.
Első alkalommal óvatosan szeretkeztünk. Nekem jó volt nagyon. (párom sem panaszkodott ;) )
Fura, de én azóta jobban élvezem, többet kívánom és gyorsabban van orgazmusom. Lehet valami ösztön, mert -ami viszont nem a legszerencsésebb- a baba állandóan felkelt az elején amikor éppen egymással szerettünk volna lenni. :)
2017. dec. 18. 02:22
7/14 anonim válasza:
Simán szültem pici repedéssel.6 hetet kivártuk de nagyon nehezen.Nem fájt egyáltalán, szinte jobb a szex mint előtte.6.5 hónapja szültem.
2017. dec. 18. 04:10
8/14 anonim válasza:
7 héttel. Simán szültem, gatmetszesem volt. Az első alkalom sem fájt, de féltem, így elvezni nem tudtam.
2017. dec. 18. 08:30
9/14 anonim válasza:
5 hét. Akkor szedték ki a varratokat, minden ok volt, pedig nagyon szakadtam (kívül kicsit csak, belül nagyon durván) és vágtak is. Kicsit fájt csak, türelem és sok előjáték fontos. Nagyon jó volt, hiányzott nagyon.
2017. dec. 18. 09:19
10/14 anonim válasza:
Természetes úton szültem, volt egy kisebb vágásom. 5 hetet vártunk, nagyon jó volt mindkettőnknek. Nekem egyébként nem volt szülés után sem problémám, gondolok arra, hogy nem fájt, nem volt kényelmetlen a mozgás, főztem, el tudtam látni a háztartást stb. 6 napig véreztem csak.Egyébként azóta sokkal jobb az együttlét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!