39+4 napos terhes vagyok Be indulhat hétfőig a szülés?
Figyelt kérdés
Hétfőre vagyok ki írva. Semmi jelét nem érzem annak,hogy megszülök,csak a jósló fájások vannak,de ritkán.Volt még így valaki?Első baba lesz . Az igaz,hogy a kisfiúk és az első babák későn jönnek?2017. dec. 14. 18:27
11/16 anonim válasza:
Nekem a nyakdugo a kiirt nap utani nap hajnalan távozott. Aztán megszultem.. Nem volt elotte semmi jele. Nekem meg josloim es kemenyedeseim sem voltak. CTG-n NST-n sosem volt egy "fajas" sem pedig 33.hettol jártam.
12/16 anonim válasza:
Három gyerekem van egyszer sem talalkoztam nyákdugóval.Pedig az utolsó villámszülés volt,9 cm-re voltam kitágulva mire beértünk a kórházba,úgy,hogy előtte egy óràval kezdődtek a fajások.
13/16 anonim válasza:
8-as vagyok, én se láttam sose nyákdugót. Az elsővel aznap volt tágulási vérzésem az első gyenge fájások mellett de a másodikkal semmi.
14/16 anonim válasza:
Bármikor jöhet. Nekem mindkettő fiú, a 40 hetet egyik sem töltötte be születéskor. A nagy 39 hét 4 naposan született, a kicsi pontban 38 hetesen. Ja, a kicsinél ráadásul szülés előtti napon voltam terhesgondozáson, mondtam a dokinak, hogy szerintem a héten már meglesz a bébi, ő meg azt mondta, hogy szerinte tuti nem annyira zárt vagyok, hogy még 1-2 hét vissza van simán. Aznap este elfolyt a magzatvíz és hajnali fél hatkor már a kezemben volt a kisfiam :D
A nyákdugót meg így két gyerek után sem tudom, hogy néz ki, sose láttam :)
15/16 anonim válasza:
Már mindenórás vagy, bármikor megszülethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!