39+4 napos terhes vagyok Be indulhat hétfőig a szülés?
Még az is lehet, hogy 10 perc múlva elfolyik a magzatvíz...
Nem mindig van előjele, nekem sem volt, nem is vettem komolyan, hogy kórházba kellene menni... 😅
Akkor is
Nekem elsőnél minden előjel nélkül elfolyt a magzatvíz, se jósló, még egy árva keményedés se, tök zárj méhszáj. 39+6 naposan
Másodiknál reggel hazaküldött a doki, hogy teljesen zárt a méhszáj, délután 4-kor mentem vissza a semmiből 3 perces fájásokkal, 3 ujjnyira nyitva, este 6-ra megvolt a baba, 39+5.
A nyákdugó egyszer sem távozott.
Hétfőig nagyon sok idő van még ebben a terhességi korban. 😊
Egyik szülésem 39+5 hetesen indult be, a másik a kiírt nap éjjelén. Egyébként ebben a sorrendben, úgyhogy ez az első babák később jönnek dolog se igazán jött be nálam.
"Az igaz,hogy a kisfiúk és az első babák későn jönnek?" => 2 lányom van. Az első 38.hétre született, a második meg 41.hétre. Ezt én is hallottam, hogy az első baba később jön, hát a tapasztalatom meg, hogy nincs összefüggés. Amúgy másnap már indítottak volna a kicsivel, de ő úgy döntött, azért ezt már nem várja meg.
Ja, még valami, az előjelekkel kapcsolatban. Nagyobbik lányomnál volt az, hogy délelőtt voltam UH-on, méhszájvizsgálat, meg egyebek, doki mondta, hogy akkor 2 hét múlva találkozunk, szerinte előbb nem nagyon lesz itt semmi. Estére már a vajúdóban voltam, hajnalra meg megszületett a babám. :) (Vele egyáltalán nem voltak jóslók, talán mert idő előtt jött. A kicsivel meg 2 héten át szórakoztak a jóslók, semmit nem jelentettek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!