10 perces fajasaim vannak. Mikor induljak?
Figyelt kérdés
9ota tart, 20 perces fajasokkal kezdodott, majd 15, most pedig 10. Fogadott szulesznomet mikor hivjam fel? Mikor erdemes beindulni? 1.baba/41.het2017. dec. 14. 00:09
11/24 anonim válasza:
Én 10 perceseknél hivtam a szülésznőt hogy mizu... tartottuk a kapcsolatot. 7-5 perces fájásokkal mentem be! Es még ezek után is 10 órát vajúdtam.
12/24 anonim válasza:
40+4-nél 3 perces fájásokkal mentem be. 8 percre volt a kórház kocsival. Utólag azért az orvos "leszídott", hogy korábban kellett volna bemennem.
13/24 anonim válasza:
Ajj, azt hittem, a kerdezi irt :D
12-es, es mennyi ido alatt lett meg onnantol, hogy beertel a 3 percesekkel? (“tok jo”, hogy leszid az orvos egy vajudo kismamat amugy :/ )
14/24 anonim válasza:
2 óra, de nem akkor, hanem a 6 hetes kontrollon mondta. Azért írtam idézőjelbe, mert nem szídásról volt szó, hanem megjegyzés, mert hogy a következőnél ha otthon maradok ilyen sokáig be se fogunk érni.
Nem tudom ki pontozgat lefele... látom nincs jobb szórakozása!
15/24 A kérdező kommentje:
Megszuletett! 16 orat vajudtam, nagyon nehez volt, de tul vagyok rajta. :)
2017. dec. 16. 08:52
19/24 anonim válasza:
Gratulálok! Jó egészséget nektek.
20/24 anonim válasza:
Gratulálok! Kisfiú vagy kislány? Mi lett a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!